Merhaba Arkadaşlar

Referans Kodum: PLG9U0 sondaki sıfırdır.

Abonelik durumu: ✓ Sürekli Abonelik

Memnuniyet durumu: ✓ Memnunum bağlantı stabil belirtilen hızları almaktayım.

Fatura Ödeme durumu: ✓ çıktığı gibi ödeniyor.

✓ Netspeed internette fiber altyapılarda modem kullanım ücreti dahil 100 mbps'ye kadar Fiber/VDSL ilk 3 ay sabit fiyatlı olarak aylık 329 TL'ye kullanabilirsiniz, 3. ay'dan sonra tekrar ücretsiz bir şekilde başka ISS firmalarına geçiş yapabilirsiniz sadece geçiş sağlanana kadar size 1-2 günlük zamlı tarife fiyatından fatura kesilir.

✓ İndirimlerin geçerli olabilmesi için faturaların karşılıklı olarak son ödeme tarihinden önce düzenli olarak ödenmesi, aboneliğinizin iptal edilmemiş veya dondurulmamış olması gerekmektedir.

‌✓ Şimdiye kadar geç ödenmiş hiçbir faturam yoktur, faturalar çıktığı gibi ödenmektedir. Ayrılma ya da Abonelik iptali Asla söz konusu değildir.

Başvuru esnasında referans kodunu Netspeed mobil uygulaması üzerinden ilgili alana girmeniz veya telefondaki temsilciye iletmeniz durumunda 12 ay boyunca aylık 70 TL toplamda 840 TL indiriminiz kesintisiz ve otomatik olarak faturalarınızdan düşecektir, referansımı dilediğiniz kadar güvenle kullanabilirsiniz.

Referansımı kullanacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

IMG_20260407_163638e24e9c0b14944d9f.jpg

Netspeed güncel davet kodum: 𝟭𝗩𝗤𝗬𝗣𝗗

Aboneliğimden memnunum referanslarım olduğundan aboneliğimi iptal etmeyi düşünmüyorum.

Davet kodumu kullanırsanız 12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda 600 TL indirim kazanırsınız.

www.netspeed.com.tr başvuru yaparken davet kodu kısmına 𝟭𝗩𝗤𝗬𝗣𝗗 yazmanız veya 444 0 217'den müşteri temsilcisine kodu iletmeniz yeterlidir

İndirimlerden karşılıklı olarak kesintisiz bir şekilde faydalanabilmemiz için faturaların son ödeme tarihinden önce düzenli olarak ödenmesi gerekir.

Faturama otomatik ödeme talimatı verilmiştir; her ay düzenli olarak ödenmektedir.

Screenshot_CROPe877f8cc05e46d05083b4cfc14c704b45c74d76537e118f6.jpg

Geri
Üst Alt