Sota RootAyın En Aktif Üyesi Puan 113 Çözümler 4 Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 24,546 Sota Bugün 12:54 #2,493
M muminnn Yeni Üye Puan 1 Çözümler 0 Katılım 23 Mar 2026 Mesajlar 23 Yaş 35 muminnn 20 dakika önce #2,494 İNTERNETTE TASARRUF FIRSATI! Abonelik Bölgesi: İstanbul Tarife: Ultimate 100 Mbps Memnuniyet: Kendi bölgemde hız ve bağlantı kalitesi açısından oldukça memnunum. Herhangi bir kopma veya hız problemi yaşamadım. REFERANS KAMPANYASI 12 ay boyunca her ay 50 TL indirim! Abonelik sırasında C9RAVX referans kodunu girmeniz yeterli. Avantaj: Hem sizin hem benim faturama toplam 600 TL indirim yansır. Önemli Not: Faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor, bende abonelik aktif ve ödemeler düzenli. Detay isteyenler mesaj atabilir. İyi forumlar!
İNTERNETTE TASARRUF FIRSATI! Abonelik Bölgesi: İstanbul Tarife: Ultimate 100 Mbps Memnuniyet: Kendi bölgemde hız ve bağlantı kalitesi açısından oldukça memnunum. Herhangi bir kopma veya hız problemi yaşamadım. REFERANS KAMPANYASI 12 ay boyunca her ay 50 TL indirim! Abonelik sırasında C9RAVX referans kodunu girmeniz yeterli. Avantaj: Hem sizin hem benim faturama toplam 600 TL indirim yansır. Önemli Not: Faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor, bende abonelik aktif ve ödemeler düzenli. Detay isteyenler mesaj atabilir. İyi forumlar!