netspeed de fiyatları yükseltmiş.

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Yeri gelmişken sorayım vdsl modem kullanıyorum fakat telefon hattım yok yani telefona takılma yeri yok nasıl bir bağlantı gerçekleştiririm modem vdsl fakat adsl aktif
 
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,211
yaw Fiber de "e... kadar" diye bir tarifemi var onu anlamadım gitti??

Ben de superonline var 35Mb lik ve "kadarı madarı" yok!

Netspeed hangisinin altyapısını kullanıyor ve kadar derken nereden başlıyor,uyuz oluyorum
böyle hileli işlere:hayir
 
T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
35
yaw Fiber de "e... kadar" diye bir tarifemi var onu anlamadım gitti??

Ben de superonline var 35Mb lik ve "kadarı madarı" yok!

Netspeed hangisinin altyapısını kullanıyor ve kadar derken nereden başlıyor,uyuz oluyorum
böyle hileli işlere:hayir
Fazla su çekersen musluğu kısmaya başlıyorlar, çoğu kullanandan bu yorumları aldım.
 
O Çevrimdışı

Ozzytaste

Yasaklı Üye
2 Nis 2023
276
54
Merhaba dostlar. An itibariyle Netspeeda geçmiş bulunmaktayım.

Nasıl gelişti geçiş süreci? Site üzerinden ön başvuru yaparken "Boş port yok." uyarısı alanlar için müşteri hizmetlerini arayarak ön başvuru yapmalarını önerebilirim öncelikle. Yaklaşık 10 dakika süren bir konuşmada gerekli bilgileri (ad-soyad, adres, kimlik bilgileri.) verdikten sonra tarafınıza (mail adresinize ve telefonunuza) gelen bilgilendirmeler ve evraklar ile birlikte hareket ederek ilerliyorsunuz. Referans kodunuz varsa bunu müşteri hizmetlerine iletmeyi unutmayın, ek indirim sağlanıyor. Tarafınıza gönderilen evraklar sizin verdiğiniz bilgilere göre hazırlanıyor, çıktısını alıp imzalayarak size SMS olarak ilettikleri ücretsiz kargo kodu ile kargoya veriyorsunuz. Bu andan itibaren geçiş işleminiz resmi olarak başlıyor diyebiliriz

Iki gün içinde Netspeed'ten arandım ve onayım alındı. (İmza, adres vb.) Geriye sadece 48 saatlik geçiş süreci kaldı. Bu süreçte Netspeed, halihazırda kullanmakta olduğunuz firmaya gerekli iptal belgelerini ve geçiş belgelerini ibraz ediyor ve geçişiniz tamamlanma safhasına geliyor.

Yaptığım geçiş başvurusunun üzerine 48 saat içerisinde SMS yoluyla hizmetimin aktif hale getirildiği ve kullanıcı adı- şifre içeren bir mesaj iletildi. Bu bilgileri modem arayüzüne girip gerekli yerlere yazdığımda ve uygula dediğimdeyse sorunsuz bir şekilde yeni ISS'ye (netspeed) erişimim gerçekleşti. Hız testi yaptığımda vaad edilen hızı aldığımı görüyorum ve şu anda hiçbir sıkıntı yok.

Sizde geçmeyi düşünürseniz 8M92YN indirim kodunu müşteri hizmeleri ile paylaşırsanız bir yıl boyunca her ay 20 TL indirim alacaksınız. Kalın sağlıcakla.


Netspeed-indirim-kodu572d740406835ec6.png
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri