Netgsm Internet Arkadaşını Getir Kodu

L Çevrimdışı

leventk1975

Yeni Üye
9 Nis 2020
8
50
Geçmek isteyenler için ref kodum 6 ay boyunca faturada aylık 40 TL indirim sağlar.
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG2TWQIQ5
3 aydır faturalarımı düzenli ödüyorum

R Çevrimdışı

rockerman21

Yeni Üye
27 Mar 2025
17
43
Selamlar

Screenshot_2025-02-24-15-19-15-724_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-03-10-20-00-24-629_com.wiradius.netgsm2afa160a9e2351cd.jpg
IMG_20250313_0658202044bb7c5e70c9c8.jpg
Netgsm-Internet-Hiz-Testi.jpg

Netgsm internete geçmek isteyenler için referans kodum : NTG4WM947X

Başvuru linki:
4 Aydır aktif olarak Netgsm interneti kullanmaktayım sizlere de tavsiye ederim.

Bir comnet mağduru olarak Aralık ayında önce Türknete, sonrasında şubat ayında daha uygun fiyatlı ve indirimli olduğu Netgsm internete geçtim.

Vdsl altyapı ile 100/20 üzerinden 92/19 megabit hızlarını almaktayım.

Sizler de Vdsl altyapı kullanıyorsanız Türk Telekom, Türknetten daha uygun ve indirimli olarak altyapınızın desteklediği hızları daha uyguna kullanabilirsiniz.

Referans kodum ile Netgsm internete abone olursanız sonrasında kendi referans kodunuz ile başka Kişi/Kişileri Netgsm internete abone yaparsanız onlardan da her getirdiğiniz abone başına 6 ay boyunca karşılıklı olarak ayda 40'ar TL toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz böylece aylık internet faturanızı çok daha uygun bir fiyata ödeme şansınız oluyor.

Netgsm internet Arkadaşını Getir kampanyası 1 Temmuz 2025'e kadar devam ediyor.

%40 ve üzeri Engelli olanlara aylık internet ücreti üzerinden %25 indirim uygulanıyor.

Referans kodumu kullanırsanız sevinirim sağlıcakla kalın teşekkürler

Netgsm internet hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

afppp Çevrimdışı

afppp

Yeni Üye
20 May 2025
1
45
🎉 NETGSM'DE MUHTEŞEM FIRSAT! 🎉

Siz de Netgsm'li olun, tam 6 AY BOYUNCA AYLIK 40 TL İNDİRİM kazanın! 🤩 Nasıl mı? Çok kolay! Aşağıdaki referans numaramla abone olmanız yeterli. 👇

🤝 Unutmayın, bu harika indirimden yararlanmak için hem sizin hem de benim faturalarımı zamanında ödememiz gerekiyor. Benim fatura borcum yok ve ödemelerimi her zaman düzenli yaparım. 😉

✨ İşte Altın Değerindeki Referans Kodu: NTGG4YF2IP

🚀 Hemen Başvurmak İçin Tıklayın: 🚀

📝 Netgsm'e Geçiş Adımları Çok Basit: 📝

1️⃣. Adım: Öncelikle yukarıdaki başvuru linkine tıklayarak gerekli bilgileri eksiksiz doldurun. ✍️

* Eğer müşteri temsilcisi kimin tavsiye ettiğini sorarsa, Fidan Polat demeniz yeterli. 😊

2️⃣. Adım: Kimliğinizin ön ve arka yüzünün net bir fotoğrafını çekin. 📸

3️⃣. Adım: Netgsm Online İşlemler'e veya Netgsm İnternet mobil uygulamasına tek kullanımlık şifrenizle giriş yapın. 📱💻

4️⃣. Adım: Hesabım menüsü altındaki "Belgelerim" kısmından kimlik fotoğraflarınızı güvenle yükleyin. 📂

5️⃣. Adım: 0850 309 03 09 numaralı Netgsm müşteri hizmetlerini arayın. 📞 1 veya 2'yi tuşlayarak (ikisi de olur 👍) abone olmak istediğinizi ve gerekli bilgileri doldurduğunuzu belirtin.

6️⃣. Adım: E-Devlet onayı için çok önemli! İnternet bankacılığınız üzerinden E-Devlet'e giriş yapın. 🏦➡️💻 (Bu, onay sürecinin olmazsa olmazı.)

7️⃣. Adım: E-Devlet'e giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna BTK Onay yazın. Çıkan ekranda "İşletme/Sağlayıcı Tipi" alanında **"Haberleşme"**yi seçin. Ardından alttaki işletme listesinden Netgsm'i bularak onay verin. ✅

Bu harika fırsatı kaçırmayın, siz de tasarruflu ve kaliteli internetin keyfini Netgsm ile çıkarın! 💖

Geri
Üst Alt