hayır hocam indiremezsiniz. şöyle bir indirme yöntemi var orda. istediğin diziyi indiriyorsun netflixin içinde indirilmiş kısımda kalıyor internetsiz olarak daha sonra izleyebilirsiniz. benim bildiğim bu şekilde.arkadaşlar netflixdeki videoları bılgısarayımıza indirebilirmiyiz?
Onun da belli bir süresi var izlemezseniz tekrar indirmeniz gerekir. Telefona indirdiğimde benim başıma gelmişti.hayır hocam indiremezsiniz. şöyle bir indirme yöntemi var orda. istediğin diziyi indiriyorsun netflixin içinde indirilmiş kısımda kalıyor internetsiz olarak daha sonra izleyebilirsiniz. benim bildiğim bu şekilde.
bende bu şekilde indirdim ama nereye indiğini bulamadımhayır hocam indiremezsiniz. şöyle bir indirme yöntemi var orda. istediğin diziyi indiriyorsun netflixin içinde indirilmiş kısımda kalıyor internetsiz olarak daha sonra izleyebilirsiniz. benim bildiğim bu şekilde.
idm ile olmuyor.ekran kaydı görüntü ve ses iyi çıkmazDenemedim ama pc üzerinden idm ile indirilebilir olmadı ekran kaydı alınabilir
arkadaşlar netflixdeki videoları bılgısarayımıza indirebilirmiyiz?
indirilir fakat hiçbir formatta izlenemez gizli klasör içinde c/kullanıcı/appdata/local/packages gizli dosyasında ama dosyanın içindeki video sadece netflix uygulamasında izleniyor farklı bir playerde sadece yeşil ve mavi bir ekran olur,aynı özelliği blutv de kullanıyor malesef
indirilir fakat hiçbir formatta izlenemez gizli klasör içinde c/kullanıcı/appdata/local/packages gizli dosyasında ama dosyanın içindeki video sadece netflix uygulamasında izleniyor farklı bir playerde sadece yeşil ve mavi bir ekran olur,aynı özelliği blutv de kullanıyor malesef
ben ilk mesaja cevaben yazdım muhakkak vardır tabii bir yöntemi yoksa internette netflix dizileri cayır cayır dolaşmaz bende gördüm ona benzer programlarla indirmayi doğrudur.windows 10 uygulamalarında netflix kısa yol uygulaması var onunda indirme yolu var fakat dediğim gibi sadece renk yayını yapıyır playerlarde ama senin uygulamayı denemek isterim faydalı oluryahu hocam güldürme izleniyor indiriyorum diyorum yalan mı söyleceğim.Yarın veririm linki.
ayrıca blu tv vs. şuana kadar video indiremedğim yer olmadı.puhu tv vs. hiç saymıyorum.
ben ilk mesaja cevaben yazdım muhakkak vardır tabii bir yöntemi yoksa internette netflix dizileri cayır cayır dolaşmaz bende gördüm ona benzer programlarla indirmayi doğrudur.windows 10 uygulamalarında netflix kısa yol uygulaması var onunda indirme yolu var fakat dediğim gibi sadece renk yayını yapıyır playerlarde ama senin uygulamayı denemek isterim faydalı olur
Belki blutv için de kullanılır ? bu söylediğim çünkü o da aynı mantıkla şifreleme yapıyor...şimdi ismini hatırlamıyorum ama bir araştırayım.
Free Netflix dowloader ve flixgab var programlarda ama onlara Netflix hesabi ile giriş yapmak gerekiyor ve pek güvenli gelmedi bana ama kullandığınız programın adı geldiğimde denemektedir fayda var süper olur yada bu programlar ile indirme yapmak için fake hesap açmak gerekir sonuçta program hesap bilgilerine ulaşıyor (tabii benim söylediğim programlar için geçerli bu)
Bunlar ücretsiz programlar ama sanırım senin söylediğin ücretliydi farklı olabilir...evet bunlardan biri olabilir.Girmek gerekiyor çünki video aslen netflixten inmiyor o programın serverinde işlemlere tabi olup indiriliyor.3 aya yakındır kullanıyorum bir sorun olmadı.
Bunlar ücretsiz programlar ama sanırım senin söylediğin ücretliydi farklı olabilir...