Netflix uygulaması hakkında yardımınızı rica ediyorum

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
Televizyonda Netflix uygulamasını kullanmak istiyorum.
TV modeli: 3D SMART 40FA8100
Seri no :7468239 500945
Televizyonuma ait ilgili görselleri ekliyorum.
Ayrıca Servis menenüsü>diagnostic sekmesinde şöyle bir ayar var.
NTFLX_PROD_CRT karşılığı ise açık konumunda. Resimlerde mevcut. Bu bana netflix anımsattı ama bir türlü netflix açamadım ayrıca bu ayarla iligli nette hiç kaynak bulamadım.
Bende sitesinden seri no ile sorgu yaparak yazılımı güncelledim fakat durum aynı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

IMG_20180621_124745.jpg
IMG_20180626_162459.jpg
IMG_20180607_161637.jpg
IMG_20180607_161643.jpg
IMG_20180607_161649.jpg

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
Televizyonda Netflix uygulamasını kullanmak istiyorum.
TV modeli: 3D SMART 40FA8100
Seri no :7468239 500945
Televizyonuma ait ilgili görselleri ekliyorum.
Ayrıca Servis menenüsü>diagnostic sekmesinde şöyle bir ayar var.
NTFLX_PROD_CRT karşılığı ise açık konumunda. Resimlerde mevcut. Bu bana netflix anımsattı ama bir türlü netflix açamadım ayrıca bu ayarla iligli nette hiç kaynak bulamadım.
Bende sitesinden seri no ile sorgu yaparak yazılımı güncelledim fakat durum aynı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

IMG_20180621_124745.jpg
IMG_20180626_162459.jpg
IMG_20180607_161637.jpg
IMG_20180607_161643.jpg
IMG_20180607_161649.jpg
[/URL]

Boş bir usb ye DownloadProfile.mb96 isimli bir notepad oluşturun
*tv ye takın ve menü+4725 ile gelen menüde "USB OPERATIONS" a basın profil dosyaları usb ye iner(3 dosya iner swprofil olan kullanılacak)
*Pc de usb ye gelen swprofil dosyasını adresinden indirdiğiniz programla açın ve netflixi seçip kaydedin
Kaydettiğiniz dosyanın uzantısını .bin olarak kalacak şekilde kaydedin
*Oluşan dosyayı boş usb ye Profile dosyası içinde yükleyip tekrar menü+4725 ve usb operations a basın
*Tv yi açıp kapatın
*Netflix i güle güle kullanın

Detaylı bilgi için
https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/
Not: Yazılım modlama riskli bir işlemdir ve kullanıcı sorumluluğundadır.

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
*tv ye takın ve menü+4725 ile gelen menüde "USB OPERATIONS" a basın profil dosyaları usb ye iner(3 dosya iner swprofil olan kullanılacak)
*Pc de usb ye gelen swprofil dosyasını adresinden indirdiğiniz programla açın ve netflixi seçip kaydedin
*Oluşan dosyayı boş usb ye Profile dosyası içinde yükleyip tekrar menü+4725 ve usb operations a basın
*Tv yi açıp kapatın

Detaylı bilgi için
https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/
Çok teşekkür ederim. En kısa sürede dediklerinizi harfien uygulayacağım. Ayrıca indirmiş olduğum filimlerin çoğunu açmıyor. Bunun için yapmam gereken birşey var mı

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
*Tv yi açıp kapatın

Detaylı bilgi için

Bizdeki televizyonda da 17MB95 var ama ben o şekilde Netflix açıldığını hatırlamıyorum.
Denemiştim zamanında sanki? :alala

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
Bizdeki televizyonda da 17MB95 var ama ben o şekilde Netflix açıldığını hatırlamıyorum.
Denemiştim zamanında sanki? :alala
Rfve hocam modlama konusunda yazmış kendim 95 yada 96 kullanmadım isterseniz bir daha deneyin ama mantıken smart modellerde açılır diye umuyorum
NETFLIX________________(Sadece MB95 ve üstü anakartlı olan modellerde)

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
DownloadProfile.mb95 ve DownloadProfile.mb96 olarak profil dosyası almaya çalıştım.
DownloadProfile.mb96 olarak profil dosyasını almak istediğinmde kısa süre Lütfen Bekleyin yazısı çıkıyor ve sonrasında servis menüsüne geri dönüyor. Defalarca denedim ama flash bellekde profil dosyası yoktu.
DownloadProfile.mb95 ve 97 olarak denedim USB OPERATIONS tuşuna bastığımda ise Herhangi Bir USB bellek algılanmadı hatası vermektedir. Acaba neden böyle oldu.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
DownloadProfile.mb95 ve DownloadProfile.mb96 olarak profil dosyası almaya çalıştım.
DownloadProfile.mb96 olarak profil dosyasını almak istediğinmde kısa süre Lütfen Bekleyin yazısı çıkıyor ve sonrasında servis menüsüne geri dönüyor. Defalarca denedim ama flash bellekde profil dosyası yoktu.
DownloadProfile.mb95 ve 97 olarak denedim USB OPERATIONS tuşuna bastığımda ise Herhangi Bir USB bellek algılanmadı hatası vermektedir. Acaba neden böyle oldu.

Klasör açtınız mı?

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
Adsizd9d169d68d17c5c9.png

Resimdekilerin hepsini oluşturdum ve sonrasında profil dosyasını almayı başardım. Proğramda sadece Netflix işaretledim. Patch tuşuna tıkladım kısaca anlatılanları harfien yaptım tvyi kapatıp açtım fakt hiçbir değişiklik göremedim. Acaba başka özellikleri de aktif etmem gerekiyor muydu?

artı olarak Netflix işaretledikten sonra pacht butonuna tıkladım ve smart menü sadece 4 tane desteklediği şeklinde uyarı yazdı bende twitter kaldırdım. ve modlanmış profili tvye yükledim.

Sonuç netflix hiçbir menüde yok. twitter smart menüde hala varlığını sürdürüyor. twitter sadece resimde işaretledim menüden silinmişti. youtube çalışmadı.

IMG_20180626_204340_HDR.jpg
IMG_20180626_204308_HDR.jpg

Sanırım netflix benim için bir hayal oldu :(

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
Adsizd9d169d68d17c5c9.png

Resimdekilerin hepsini oluşturdum ve sonrasında profil dosyasını almayı başardım. Proğramda sadece Netflix işaretledim. Patch tuşuna tıkladım kısaca anlatılanları harfien yaptım tvyi kapatıp açtım fakt hiçbir değişiklik göremedim. Acaba başka özellikleri de aktif etmem gerekiyor muydu?

artı olarak Netflix işaretledikten sonra pacht butonuna tıkladım ve smart menü sadece 4 tane desteklediği şeklinde uyarı yazdı bende twitter kaldırdım. ve modlanmış profili tvye yükledim.

Sonuç netflix hiçbir menüde yok. twitter smart menüde hala varlığını sürdürüyor. twitter sadece resimde işaretledim menüden silinmişti. youtube çalışmadı.

IMG_20180626_204340_HDR.jpg
IMG_20180626_204308_HDR.jpg

Sanırım netflix benim için bir hayal oldu :(
SW profil ve hwprofili paylasabilirmisiniz

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
tabiki orjinal oynanmamışını istersiniz sanırım. nereye upload edebilirim

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
Buyrun arkadaşlar.

Bu arada orjinal profili yükledim twitter yerine geldi fakat hala youtube çalışmıyor. yeni yazılım yükleyeceğim inşallah düzelir.

YouTube düzeldi ağdan kaynaklıymış, panik yok :rock

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt