Necati_Simsek
Süper Üye
- 29 Ağu 2018
- 581
- 55
Bence hiç bulaşma patron, sonra ayar olursun.hiç kullanmadım ama düşünmüyor değilim.
Bence hiç bulaşma patron, sonra ayar olursun.hiç kullanmadım ama düşünmüyor değilim.
dizi ve filmlerde ayar olucağını düşünmem de, maçları izyelecekse eğer o zaman olabilir ( ben kullandıgım dönemde öyleydi en azından )Bence hiç bulaşma patron, sonra ayar olursun.
Yok yaw Necati abi, kaynak sağlamsa tadından yenmez.Bence hiç bulaşma patron, sonra ayar olursun.
çaktırmabilmediğimiz bir şey mi var yoksa
Merhaba, bu uygulamada Türkçe alt yazı ile izleme yapılıyor mu?BeeTV ye devam
Lozan da bitti ama halen uçamadık, ben de bekliyorum, uçacağız diye paramotor almayı düşünüyordum onu da alamadım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne olacak böyle.. 2023 refah olacaktı, aktronotta yollayacağız daha bu sene. Işler biraz karışık gibi...
Lozan da bitti ama halen uçamadık, ben de bekliyorum, uçacağız diye paramotor almayı düşünüyordum onu da alamadım.
Kablonet üst, sinema, belgesel paketini kullanıyorum fakat içerik olarak yetersiz.Bence hiç bulaşma patron, sonra ayar olursun.
Ben Netflix'i kastetmiştim.Yok yaw Necati abi, kaynak sağlamsa tadından yenmez.
Kablonet üst, sinema, belgesel paketini kullanıyorum fakat içerik olarak yetersiz.
netflix, amazon, disney aldık kullaniyoruz fakat netflix kulağa su kaçırmaya başladı.
iptv hizmeti sağlayan tanıdığım var fakat hiç deneyimim olmadı.
Demo istesem mi acaba