Netflix, Türkiye İçin Ücretsiz Denemeyi Sonlandırdı

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Çevrimiçi dizi, sinema ve belgesel platformu Netflix, servisi ilk kez deneyecek olanlar için sunduğu 1 aylık deneme süresi programını Türkiye'de devre dışı bıraktı.

Screenshot_2020-02-05-Ucretsiz-Denemeler-Hakkinda7eac2c88d9a89c4d.png

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Baktılar,değişik şekilde başvurular oluyor,ee,birde forumlarda yazılıyor bu olaylar ,tabii bence forumlara giren-okuyan netflixçilerde olunca,denemeyi kapattılar ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Baktılar,değişik şekilde başvurular oluyor,ee,birde forumlarda yazılıyor bu olaylar ,tabii bence forumlara giren-okuyan netflixçilerde olunca,denemeyi kapattılar ?
Ölücüler ve sanal kartçılar seri üzgün. Linkte ülkeyi değiştirerek baktığımda başka ülkelerde açık olduğunu gördüm.
E ne diyeyim, en fazla 4 paket sigara parasını vermeyen insanlara iyi oluyor.
Her şeye de enayilik gözüyle bakmamak lazım.
Ha ben Netflix'in üyesi miyim? Değilim. Korsanı önlesin Netflix, geleyim Netflix'e. :bilmiyom

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ölücüler ve sanal kartçılar seri üzgün. Linkte ülkeyi değiştirerek baktığımda başka ülkelerde açık olduğunu gördüm.
E ne diyeyim, en fazla 4 paket sigara parasını vermeyen insanlara iyi oluyor.
Her şeye de enayilik gözüyle bakmamak lazım.
Ha ben Netflix'in üyesi miyim? Değilim. Korsanı önlesin Netflix, geleyim Netflix'e. :bilmiyom
İnan benimde ilk baktığım yer,diğer ülkelerdi :hihi

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Bütün vpnler netflixte çalışmıyor zaten . Diğer ülkedeki içerikler başka ülkelere izlenmesin diye çoğu vpnleri kapatmışlardı. Yanlız netflixte gözlemlediğim bir eksiklik var. Diyelim ki ben rusça biliyorum ve türkçe bilmiyorum ve de türkiyede yaşıyorum. Netflixi açtığım zaman kendi dilimin sesini göremiyorum . 2-3 ses de kısıtlı. Fakat ortak içerikte bu filimde rusça ses var. Yani rusyada aynı film rusça izlenebiliyor. Tamam her ülkeye farklı içerik veriyorsun fakat ortak içerikte sesi neden kısıtlıyorsun. Acaba coğrafyaya göre mi kısıtlama yapıyor çoğu içerikte arapça ses var. Kullandığınız netflix hesabında duymak istediğiniz dil sesini o ülkede 1 defa birine giriş yaptırıyorsunuz (vpn de olabilir denemedim ) Bundan sonra girdiğinizde o ülkenin sesi de filmlerde çıkıyor.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Bütün vpnler netflixte çalışmıyor zaten . Diğer ülkedeki içerikler başka ülkelere izlenmesin diye çoğu vpnleri kapatmışlardı. Yanlız netflixte gözlemlediğim bir eksiklik var. Diyelim ki ben rusça biliyorum ve türkçe bilmiyorum ve de türkiyede yaşıyorum. Netflixi açtığım zaman kendi dilimin sesini göremiyorum . 2-3 ses de kısıtlı. Fakat ortak içerikte bu filimde rusça ses var. Yani rusyada aynı film rusça izlenebiliyor. Tamam her ülkeye farklı içerik veriyorsun fakat ortak içerikte sesi neden kısıtlıyorsun. Acaba coğrafyaya göre mi kısıtlama yapıyor çoğu içerikte arapça ses var. Kullandığınız netflix hesabında duymak istediğiniz dil sesini o ülkede 1 defa birine giriş yaptırıyorsunuz (vpn de olabilir denemedim ) Bundan sonra girdiğinizde o ülkenin sesi de filmlerde çıkıyor.
Telif ile ilgili de olabilir.

L Çevrimdışı

LynXMaSTeR 

Aktif Üye
16 Ocak 2020
145
süper bir haber bu. netflix üyeliğim yok ama çok sevindim. sürekli sanal kartlarla üyelik açıp başkalarına satarak kendini zeki sananlar şimdi ne yapacak bakalım.

Geri
Üst Alt