tamam kurayım
T Tugi136 kurdum ama bende de böyle olmuştu programı açıyor ama içerik açmıyor. Bu içerik şu anda oynatılamıyor hatası veriyortamam kurayım
Son düzenleme:
tamam kurayım
T Tugi136 kurdum ama bende de böyle olmuştu programı açıyor ama içerik açmıyor. Bu içerik şu anda oynatılamıyor hatası veriyortamam kurayım
tamam kurayım
T Tugi136 kurdum ama bende de böyle olmuştu programı açıyor ama içerik açmıyor. Bu içerik şu anda oynatılamıyor hatası veriyor
Olmadı mıtamam kurayım
T Tugi136 kurdum ama bende de böyle olmuştu programı açıyor ama içerik açmıyor. Bu içerik şu anda oynatılamıyor hatası veriyor
olmadı ne yazık ki
Olmama şansı yok ama uygun ESN yi bulmamız lazım.olmadı ne yazık ki
tamam indireyim bakalımOlmama şansı yok ama uygun ESN yi bulmamız lazım.
Bunu da dener misin. Kurmadan önce Ayarlar >> Uygulamalar >> Netflix >> Önbelleği temizle >> Verileri Temizle
yapıp sonrada mevcut Netflixi kaldır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
T Tugi136 indirdim yükledim yine aynı hata içerik oynatılamıyor. Sana da zahmet oldu versiyon 4 ile devam ederim artıktamam indireyim bakalım
Tamam ne yapalım olmadıysa.tamam indireyim bakalım
T Tugi136 indirdim yükledim yine aynı hata içerik oynatılamıyor. Sana da zahmet oldu versiyon 4 ile devam ederim artık
Deneme şansım olmadı kusura bakmayın bende de böyle bir hata veriyorArkadaş uygulamayı aldı bir daha girmedi maşallah.
Senin bilgilerin T turbulance ile aynıydı mutlaka çalışması lazımdı.Deneme şansım olmadı kusura bakmayın bende de böyle bir hata veriyor
Senin bilgilerin T turbulance ile aynıydı mutlaka çalışması lazımdı.
Siz en iyisi DRM info foto çekip atın.
T Tugi136 merhaba bakabildiniz mi acaba?Senin bilgilerin T turbulance ile aynıydı mutlaka çalışması lazımdı.
Siz en iyisi DRM info foto çekip atın.
Drm info bilgisi L3 ise olmuyorL3 lisansa sahip H96 Pro+plus android tvbox için varmı bir çözüm yolu?
Çalışıyorum ? Akşam bakarım.T Tugi136 merhaba bakabildiniz mi acaba?