Netflix Kasım 2022 Zammı

Puan 113
Çözümler 0
AndroidTvBoxTurkiye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

S20913-082743.jpg

Bunlar da iyice işin tadını kaçırdı. :(

Tek kişilik HD olmayan bile 46 TL olmuş, kafayı yemiş bunlar.

herşeye zamcık gelirde netfilx durur mu.
bunun da suyu çıktı.

Ahahahaha Disney aboneliğim sonrası 1 ay daha devam edip iptal ettirmiştim.
Belki kendilerince haklı sebepleri vardır ancak Ülkenin ekonomik koşulları kapsamında geri dönebilmek mümkün değil artık.
Bizim gelir seviyemiz yükselEmediğine göre..

İşin suyunu çıkardı artık.

Ücretli platformların hiç birine aboneliğim yok kafam rahat :hihi Ders vermek lazım herkes üyeliğini iptal ettirsin ücretli yayımcı kuruluşların kendileri çalsın kendileri oynasın.

zam yapana değil, yaptırana tepki konulmadığı için, bunları yaşıyoruz desem, yine bir işe yaramayacak. demesem gönül razı değil.

zam yapana değil, yaptırana tepki konulmadığı için, bunları yaşıyoruz desem, yine bir işe yaramayacak. demesem gönül razı değil.
20 Yılda içine ..ıçtıkları düzenin başlangıç noktasına dönmesi kaç yirmi yıl sürecek çok merak ediyorum.

20 Yılda içine ..ıçtıkları düzenin başlangıç noktasına dönmesi kaç yirmi yıl sürecek çok merak ediyorum.
Ne güzel diyorlar, 50-60 yıl geriye gitsek 50 yıl ileriye gitmiş gibi olacağız diye.

Bu fiyatlarla Türkiye de daha çok abone kaybı yaşayacağı kesin yıllık 1200 TL netflix için çok fazla

Malum sitelerde zaten netflix içerikleri cirit atıyor

Ne güzel diyorlar, 50-60 yıl geriye gitsek 50 yıl ileriye gitmiş gibi olacağız diye.
Aslında ne güzel olur değil mi şöyle 6 ay bi uyusak, sonra uyansak gözlerimiz açsak ve desek ki

Neyse demeyeceğim :kiskis

Bu fiyatlarla Türkiye de daha çok abone kaybı yaşayacağı kesin yıllık 1200 TL netflix için çok fazla

Malum sitelerde zaten netflix içerikleri cirit atıyor
Yahu abi tamam dar görüşlü insanlar değiliz ama bu netflix de sürekli olarak iki sapın öpüşmesini görmekten, homosexuel ve bisexuelliğin ön plana çıkartılmasından da ööğğ gelmişti artık.

Dar görüşlü olmamak, ''kim ne yapıyorsa o kendisini bağlar bizi ilgilendirmez anlamında'' ama bunu sürekli topluma empoze etmeye çalışma konusunda bi duracaksın..

Şimdi ben dinsizim, inanmıyorum. ne yapayım abi? herke sdinsiz olsun diye mi uğraşayım? Benim dinsiz olmamdan kime ne, Milletin Müslüman Hristiyan veya budist olmasından bana ne?

Burada da bunların hötöröf olmasından bize ne ama bunu kalkıp da bu derece de topluma dayatma çabaları aşırı itici ve belli ki bir amaca hizmet ediliyor.

Neyse ki milli kurtarıcımız hacun efendi olaya el attı, yerli milli yerksen platformunda ''amcamın karısını nasıl götürürüm'' temalı gayet namuslu içerikler ile toplumumuzun ahlakını kurtardı. :ok

IPTV ye devam yapacak bişi yok.

Geri
Üst Alt