sorun degıl dm den yazdım ama 2 kısı daha gelirse başlatalımBeni ekle arkadaşım bu forumda mesaj atmak mümkün değil galiba yada ben bulamadım
Bu forumda maalesef herşey mümkün ?Beni ekle arkadaşım bu forumda mesaj atmak mümkün değil galiba yada ben bulamadım
Tamamdır hocam senınle tam oluyoruz ozelden numaranı yazarsan senı de dahil edeyimBeni de dahil edebilirsin eğer dolmadıysa. Her ayın 3 yada 5 inde ödeme atarım sana.
Ben de diger arkadas gibi ozel mesaj alanini bulamadigimdan buraya yazdim. Sanirim yetkim yok ozel mesaj atmaya.
Ben de diger arkadas gibi ozel mesaj alanini bulamadigimdan buraya yazdim. Sanirim yetkim yok ozel mesaj atmaya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet maalesef bende dm baslat cikmiyor.Kişiyi tıklayınca üç seçenek çıkıyor. Dm başlat tıklayınca özel mesaj açılıyor. Bunlar sizde görünmüyorsa birşey diyemem ?
Tesekkur ederim, gizlilik acisindan o dogrulamagi yapmamistim. Artik dm gorunuyor.SMS doğrulama görünüyordur cep tel boyu gelen SMS ile doğruladıktan sonra görünmeye başlıyor
Beni ekle arkadaşım bu forumda mesaj atmak mümkün değil galiba yada ben bulamadım