Nedir bu tamirci forumlarından çektiğimiz..

A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Arkadaş ne kadar garip, ne kadar garabet bir ortam olmuş artık bu insanların forumculuk anlayışı.

Her sabah olduğu gibi tüm mecralardan gelen soruları cevaplamak üzere oturdum pc nin başına. Sıra maillerime geldiğinde şu mail dikkatimi çekti.

aa110ecc37d6e59b84c9.png


Ben de konu panel olunca gidip bakayım dedim ve hoooooooopppp

yasakli-adem-helvaci.png


''Yok canım, neden yasaklasınlar, tanımam etmem'' dedim ve şifremi unuttum bölümüne tıkladım ki ado! kullanıcı adı ile kayıtlıymışım(!!) siteye. Mailime gelen link ile şifreyi sıfırladım giriş yaptım ve doğal olarak adıma kayıtlı hiç bir şey olmadığını gördüm. Olmadığı için de benden bu alanları doldurmamı istiyorlar.

Bakalım neler istiyorlarmış

yasakli-adem-helvaci-2--gizli-bolumler-vol2.png


Bütün bu alanları doldurduktan sonra daha beyzadelerin bir de onay kurullarına çıkacağız, bakalım Elektronikçimiymişiz. Vegi levhamız vs varmıymış her şey çok güzel.
Ben bu arkadaşlara sormak isterim, Vergi levhası soruyorsun da, Mesleki Yeterlilik neden sorgulamıyorsun acaba? Vergi levhası dediğin şey bir dilekçe ile çıkıyor zaten. Hani hiç kimse görmesin diye uğraştığınız o mesleki bilgiler, öğrenmek isteyenler için bir vergi levhası kadar mı uzak yani? Bu mu koruma önleminiz o meşhur mesleki bilgileri?

Finali şu cevap ile bağladım artık.

aa2265e46768c4da9a0d.png


Sayın İlgili;

Bu reklam maillerini yolluyorsanız, forumunuzu da açık erişime olanak tanıyacak hale getirin lütfen.

Veya beni tanıyorsanız, kopyala yapıştır mail yollamak yerine doğru düzgün bir içerik ile ne istediğinizi ne sunduğunuzu yazınız.

Foruma girmek istiyoruz ADINIZ YASAKLI gibi bir uyarı, haydi girmeyi başardık diyelim bu sefer de evimizin tapusuna kadar detay içeren formlarla karşılaşıyoruz.

İlerleyişinizin hatalı olduğunu düşünüyorum.

Forum girişinizi serbest bırakın, Bırakın ki normal vatandaş erişim sağlasın. Yoksa siz de diğer tamirci platformları gibi kapılarınızı halka kapatıp sadece ustalara özel bir bölüm açıp orada kendi aranızda bilgi alışverişi yapacaksanız bu onayladığım bir uygulama değildir.

Bunlar maalesef ailesi olarak bizim forum kültürümüze ters uygulamalardır.

Bu nedenle nereden bulduğunuzu bilmediğim mail adresimin, gönderim listenizden çıkartılmasını rica eder, iyi çalışmalar dilerim

Saygılarımla

Adem Helvacı





Ne büyük rant varmış bu işte arkadaş. Herkeste bir kapalı kapılar arkasında iş çevirme merakıdır gidiyor.

Açın kapılarınızı kardeşim!!

Halktan korkmayın bu kadar!!

Soyutlamayın kendinizi kendi halkınızdan!!

Dürüst iş yapın, Hakkınızı isteyin, Korkmayın hakkınızı veriyor bu insanlar, yeter ki yalan söylemeyin. Gerek yok bu kapalı kapılara.!!
 
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
21,260
64
Umutla anlaşıp birşeyler karadık :haha1
Sevgili adem,bazen mimikler yetiyor :ok
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri