neden forumlar farklı yönlendirme yapıyor

M Çevrimdışı

MindLessRookie

Yeni Üye
31 Tem 2016
1
Selamünaleyküm arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum genel incelemem sonucunda başarılı ve gerçekci olduğunu görüyorum.Ben uzun zamandır araştırma içerisindeyim aynı zamanda bilgilenmek için sürekli takıp ediyorum forumları.Benim gördüğüm üç tane forum var aktif olarak ve biriside sizsiniz.Anlayamadığım ve kafamı çok kurcalayan neden herkez farklı bilgiler veriyor,farklı markalara yönlendiriyor,neden bizim kafamızı son derece karıştırılıyor.Kime güveneceğimizi kime inanacağımızı bilemez olduk.Bu işi gerçekçi yönüyle kim bize yansıtıyor anlayamıyorum.Benim gibi düşünen çok kişininde olduğunu sanıyorum.Bütün bunlar biryana neden size güveneyim?

A Çevrimdışı

aliveli78

Aktif Üye
26 Haz 2016
53
MindLessRookie' Alıntı:
Selamünaleyküm arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum genel incelemem sonucunda başarılı ve gerçekci olduğunu görüyorum.Ben uzun zamandır araştırma içerisindeyim aynı zamanda bilgilenmek için sürekli takıp ediyorum forumları.Benim gördüğüm üç tane forum var aktif olarak ve biriside sizsiniz.Anlayamadığım ve kafamı çok kurcalayan neden herkez farklı bilgiler veriyor,farklı markalara yönlendiriyor,neden bizim kafamızı son derece karıştırılıyor.Kime güveneceğimizi kime inanacağımızı bilemez olduk.Bu işi gerçekçi yönüyle kim bize yansıtıyor anlayamıyorum.Benim gibi düşünen çok kişininde olduğunu sanıyorum.Bütün bunlar biryana neden size güveneyim?

S.A BİRİSİ YORK GREE BEĞENİR
DİĞERİ LG UĞUR
Bİ BAŞŞKASI ME DAİKİN

BAŞKASI KLİMAYA YÜKSEK PARA VERMEK MANTIKLI DEĞİL DİYOR VESTEL ARÇELİK BEKO BEĞENİYOR ŞAŞIRDIK YANİ

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

MindLessRookieSelamünaleyküm arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum genel incelemem sonucunda başarılı ve gerçekci olduğunu görüyorum.Ben uzun zamandır araştırma içerisindeyim aynı zamanda bilgilenmek için sürekli takıp ediyorum forumları.Benim gördüğüm üç tane forum var aktif olarak ve biriside sizsiniz.Anlayamadığım ve kafamı çok kurcalayan neden herkez farklı bilgiler veriyor,farklı markalara yönlendiriyor,neden bizim kafamızı son derece karıştırılıyor.Kime güveneceğimizi kime inanacağımızı bilemez olduk.Bu işi gerçekçi yönüyle kim bize yansıtıyor anlayamıyorum.Benim gibi düşünen çok kişininde olduğunu sanıyorum.Bütün bunlar biryana neden size güveneyim?

en hakiki forumlar benim imazamdaki forumlardır diğerleri burasıda dahil taklittir :) ama ücretsiz forum olduğu için görünürlüğü yoktur benim forumların zaten gereğide yok bu işi prof yapmaya  para kazanma kaygısı yok göz göre göre haksızken ben haklıyım demek yok. amatör ruh meselesi :s15:  bir abaşka açıdanda açıklarsak gereksziliğini  bu alemde millet cafcafa çürüğe gittikten sonra müstehaktır insanlara affınız sığınarak biraz ...

şimdi diğer iki forum abakarsanı zsahtekar mbirolun forumu tamamen satış üzerin eodaklıdır. ama sidirk zoruyla insnalara iyi davranmaktadır daha önce belgesini bastım bunu. adam kendinde klim almayana şirin gözü ksede sağlam kaptırmaktadır. lan inanmayan dh de koçklim ile yazıların baksın ben zibroyı ondan aldım diye az karıştırmadı ortalığı. banada özelden az kaptırmadı ibne herif.

biz açıklasakta millette çıkar meselesi cafcaf görünme meselesi kuyruk sallama meselesin benimseyen çok beyinsiz var.

diğer dh foruma gelirsek zaten orası tam bir lağım çukuruydu oldum olası şimdi orada ado var kendisini temiz gösterek milleti çok sinsice kandırmaktadır. bir gün vesteller sorunlu der ertesi gün vestel ödül aldı der. ben tavisye yapmam diyen adam nedne derki bunu. me başt aolmak üzere kalite klimalara düşmanlık neden besler. neymiş 1600 tl ye klim avarken 3000 tl ye klim alaınırmıymış der. sonra eskiden bende aynı düşünürdüm der.  yetmez sağda solda yazanalr klimacı bile değiller anlmazlar der. cahillerde demişti ghostkillere. sonra tutar bir kasap bile yazar der bırda saygılıyız der. e ozaman neden kumpasçılık yapar bilinmez. miki.. günah almayalım efendi görünümlü birisi ama. yaptıkları hoş değil özelden bana ghoztkillerin gönderdiği adam ayartma tahirk vs yakışık almıyor. ağzı bozk konuşan üyeye senin tarzında konuşmuş demiş ben bu davranışın adını koyamam. afefdin bakın bu hasanustada gürcanda manyaktır konuyu dağıtıyorum ama. açıldı çenem.

bunların zoru biroldu son  zamanlar benim dışarıdan gördüğüm buydu denizci serkan den ekişiye çok ağır konuşulmuş desteğe yazılmış destek cezayı silmiş yani gördüğüm oki bu adamların klim asatmak kaygısı vs yoktu asıl amaçorda Biroldu.  

ama ado sanırım bunlarda birol gibi ticaretci sandı ve ordaki yöneticliğinin gücünü kullandı. ve herkese karşı bu gücü gördüğümce kullanır artık işine gelmeyeni uçurur... insanımız sözüm her yerden dışarı yarası olan gocunsun. ucuzcu cimri ve güci yetmeyen olarak ayırdıkmı birde eline geçen dandik malı övme beyin yamukluğu eklendimi duruma sormayın gerisin belki bir ara birazdaha eklerim bu yazıya.

bu forumda farklı konuşulur her iki forumdanda... çünkü çıkar amacımız yok. olan olursada oyarım. Birolu nasıl oyduıysam :Fumeur13:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772

@MindLessRookie Forumumuza Hosgeldın Iyı Temennılerın Tesekkur Edıyoruz

Bu Forumu Neden Kurdum. ? Kısaca Acıklayayım

Ben Kurdum ama Bu Forum Hepınızın Yasamak Sızlere Dusuyor

Bu Forum Yasasın ki Kan Emıcılerı Ifsa Etmeye Devam Edelım ve Bu Kan Emıcılerın Mılletımıze Teneke Klıma Kakalamasına Engel Olalım

Ayrıcı Desteklerı ıcın ( 9Köy , Hasanustaa , Ghostkillere Tesekkuru Borc Bılırım )

DH'de ve KF'de  Birol,Ado Gibi Adamlar Almıslar Ellerıne Sazı Istedıklerı Gıbı Calıyorlar

Önceki Gün Zibro Satıyorlar En Klıma O Oluyor

Bugun Haier

Yarın Aırfel

Dıger Gun YORK

Ac Arsıvlerı Gerıye Donuk Oku Yalan Dolan Yok Ne Gorduysek Ne Yasadıysak Onu Yazarız Bız

Vehasıl

Bız Bu ısı Amator Ruhla Yapıyoruz , Klımacı Degılız  Klıma Isınden Kazanc Saglacayacak Pozısyonumuzda Yok

Gecen Sene Ove Ove Bıtıremedıklerı Haıer Sag Kolu Mat35 Bıle Satmıstı Bırol Efendı

Asırı Fazla Elektrık Tuketmesı ve Gereklı Iklımlendırmeyı Saglayamadıgı ıcın Mat35 Bıle Iade Etmek Icın Nekadar Caba Sarf Ettı

Sagkoluna Bıle Kakalar Affetmez

Haıer Klımalarda ME Kompresor ve ME Yazılım Var Dıyerek  Buarada ME Karalanıyor Ne Gerek var Fazla Para Verıp Almaya

Daha Ust Kalıtede Bu Urun Dıye

Sonra Goruyoruz kı Ne ME Kompresor Nede ME Yazılım

Klıma Elektrık Canavarı kı Bununla Ilgılı Konu Var Forumumuzda Vıdeolarla Sabıttır

Klıma Kısın Kapalıylen Bıle 40-120watt Varan Tuketımler Yapmakta

Bız Burda Bu Klımayı Almayın Dıyoruz

Oda Kendı Forumunda Onerıyor

Benzer Durumlar GREE Uretımı Klımalarda Mevcut ama Bız GREE Onermezse O Hala Onerıyor

Cunku Kendıde Satıyor

Bende Almanız Onemlı Degıl Netten Alın Demesıne Bakmayın

3 Kıseden 2.Netten Alsa 1. Kısı Kendınden Alsa Oda Kar Gozuyle Bakar Olaya.

Bu Yazdıklarımı Arsıvlerı Kurcalayacak Cok Rahat Teyıp Edebılırsın

Her 3 Forumdada... Saygılarımla

S Çevrimdışı

Serkan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

aliveli78' Alıntı:
MindLessRookie' Alıntı:

S.A BİRİSİ YORK GREE  BEĞENİR 
DİĞERİ LG UĞUR 
Bİ BAŞŞKASI ME DAİKİN 

BAŞKASI KLİMAYA YÜKSEK PARA VERMEK MANTIKLI DEĞİL DİYOR VESTEL ARÇELİK BEKO  BEĞENİYOR ŞAŞIRDIK YANİ
Şaşkın olduğun kadar başka meziyetlerinde var :s12:

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

MindLessRookie  kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin forumumuza.size en baştan içtenlikle teşekkür ediyorum.çünki okadar güzel bir konuya değinmişsinizki gerçekten güzel yazmışsınız.ayrıca forumumuz adına  güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

güzel kardeşim evt bilindiği gibi üç tane şu an aktıf klima forumu var.birolun forumu tamamen şatış amacı taşıyan,insanları kendi sattığı klimalar doğrultusunda yönlendiren,kendi sattiği klimalara iyi diğerlerine kötü diyen,insanların ar namusuna kadar dil uzatabilen basit bir satış forumudur.yüzlerce insanı mağdur etmiş olup halen kendi istekleri doğrultusunda top gibi oynuyor insanlarla.bu şahız yıllarca başka forumlarda insanların kanını emdi şu an ise kendi forumunda emmeye devam ediyor.gerçeklikle alakası olmayan bir forum ve kar amacıyla kurulmuş forumdur.

donanım haber zaten yıllardır bataklığın ta kendisiydi şu an artık dip noktasına ulaşmış bir site.yıllarca dh yi herkes işine geldiği gibi kullandı.en büyük şebekede orda biroldu.birol öyle yada böyle birşekilde temizlendi.ben şahsım adına orda çok emek verdim.itden kopuktan kurtardım.şerefsizlere müsamma etmedim.neden yaptım peki bunları insanımızın gözünü açmak için.tek başıma aylarca mücadele ettim orda.tam insanların gözleri açılıyorken birileri dur dedi düğmeye bastı ve sahtekar adoyu getirdi.

donanım haber tamamen paraya bakan bir ticarethanedir.ne insana değer verir nede hizmete değer verir.onlar cebine giren paraya aldığı reklama bakar.o kadar şuursuzdurlarki bu ülkenin cumhurbaşkanına ve ailesine yetmedi başbakanına ve ailesine oda yetmedi diğer siyasi parti lederlerine siyaset adı altında hit yapabilmek için,para kazanabilmek için KÜFÜR ETTİREN bir forumdur.

bakın orayı birol ve şebekesi 9-10 yıl evirdi çevirdi kendi istekleri doğrultusunda kanının emdi milletin.şimdiki tehlike hepsinden büyük.oraya getirilen ado denen yalancı eğitim almış vestelin pazarlamacısıdır.yalan konuşmam der göbek adıdır.nasılki baştan vestelci olduğunu inkar etti.bende ıspatlayıncada kabul etti ve halende birebir ilişkim yok diyor.yalancıyı ÖPERLER bu alemde.sahtekarı telefonla aradım haberi yok.telefonda herşeyi itiraf etti.götü yemedi ortaya bastırmadı konuşma kaydını.

din ile imanın altına sığınan baş yalancı ado donanım haberin olsun bu alemin olsun içine ediyor şu anda.tamamen yerlilere çalışarak diğer markaları kötüleyerek kullanarak insanlık adına büyük yanlış ve yalancılık yapıyor.bu adam normal hayatında bir başarı elde edemeyen basit bir yerli pazarlamacıdır.ama dili çok iyi dönen yalanla bilgiyi güzel harmanlayan ve insanlara KAKALAYAN sahtekardır.yalan bunda,tuzak kurmak bunda,işine gelmeyini azarlamak kovmak.yazılarını silmek,şikayet etmek aklınıza ne kadar acizlik gelirse hepsi bu adamda vardır.

benim insanlara karşılıksız yardımcı olmam ve gözlerini açmam zorlarına gitti hepsininde.çünki onların istekleri doğrultusunda yazmadsım.sikikler kendilerini nerde görüyorlarsa bulunmaz hınt kuumaşı sanarak herkesin onlara boyun eğmesini istiyorlar.birgün olsun yolumdan dönmedim boyunda eğmedim.heleki doğrularımdan hiç vazgeçmedim.en sonundada birbir tuzak kurarak bir kaç şerefsizi üzerime salarak birşekilde beni taviye etti.neden çünki yapmak istediklerine hep mani oldum taş koydum.kısacası egosunu yerle bir ettim.ado da şeref olsaydı eğerki:

BASİT BİR YAZAR OLAN BANA CEZA VERDİRİP BAN YEDİRTİP İKİ SEFER VE BEN BU BANLARI KALDIRTTIĞIMDA SİKTİROLUR GİDERDİ.HAYSİYET BUNU GEREKTİRİRDİ.YÖNETİCİ OLARAK TEK BAŞINA HİÇBİRŞEY YAPAMADI.

bakyıki olmucak birkaç tane gerizekalıyı kullandı ki halende kullanıyor.bu adama hizmet edende yolundan gidende gün geldiğinde çok ağlayacaktır ama iş işten geçmiş olur.

hepsi biryana bu forum şatış amacı güdmeyen ve bu işten ekmek yemeyen insanların toplanmış olduğu ayrıcada sadece bir dua için hizmet veren tek ve rakipsiz bir forumdur.bu forumda kimse satıcı ,bayi,servis ve hergangi birine bağlı değildir.tamamen insanlarımızı sırtlanların elinden kurtarmak.doğru bilgilendirmek,maximum hizmet sunmak ....gibi gerçek değerleri olan bir frumdur.

bizim değerlerimiz ,misyonumuzda vizyonumuzda diğer iki basit pazarlamacı ve bataklık olan foruma benzemez.burda gerçek insanlar var,gerçek bilgiler var,aldatma yok.yalan dolan yok,biz kendimize nasılsak sizlerede öyle yaklaşıyoruz.şu varki bizim insanımız yalandan dolandan çok hoşlanıyor.hele birde çürük çarık çöp ucuz ürün önerdimi senden iyisi yok.

kimse kusura bakmasın ben evime almadığım bir cihazı ,ne olduğunu bildiğim bir cihazı .çöpü kimseye önererek vebal altına girmem,günahını alamam.bu dünyanın öbür tarafıda var.üç kuruş için insanlığını kaybedenlerden değiliz olmayacağız.bu konudaki rahatlığımız bu işten çıkarımızın olmamasıdır.dansöz gibi kıvıran diğer sitelerdeki satıcılardan pazarlamacılardan değiliz.kusura bakmayın yazım biraz uzun oldu zaman olursa gene birkaç karalama yaparım saygılar.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772

Eline Saglik Ghost Guzel Bir Yazi Olmus

Cok Sukur Hepimizin Hali Vakti Yerinde
Vatandasimiza Yardim Etmeye Calisiyoruz
Islerimizden Arta Kalan Bos Vakitlerimizde

Bakin Tirnak Icinde Soyluyorum Bos Vakitlerimizde
Bazi Arkadaslar Bizleri Emir Eri Saniyor
Abuk Sabuk Konusuyor

Bu Forumdan Yada Klima Isinden Zerre Kadar Menfaat Gutmedik Gutmiyecez

O Sebeple Foruma Reklam Bile Koymadik
Forma Giren Uyeler Rahatsiz Olmasin
Forumu Ziyaretciye Acik Birakiyoruz

Rahatca Girip Okusun Diye Uye Olmasi icin Zorlamiyoruz
Malum Yerler Gibi Forum Icerigini Kapatarak

Daha Ne Yapalim Elimizden Bu Geliyor

Bizi Durdurmak İçin Birkac Gun Boyunca Botnet Saldırısı Yapildi
Foruma Girelemez Hale Getirildi
Bu Saldiri Adli Makamlara Bildirip Gerekli Dilekce Verildi

Meyva Veren Ağıç Taslanir Agaciniza Sahip Cikin

Saygilar....

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

dh de gene coşmuşlar haydut lafları buralara kadar gelmiş.. yok senede br teknoloji değişirmiş vs..

ben şahsen yaklaşık Türkiyede 15 yıldır klima kullanırım. geriye doğru sararsan 10 yılda çeşitli zamanlarda yurt dışında kullandıklarım ve klimayı 7-8 yaşlarında gördüğüm zaman eklenirse yaşımda 50 olduğunu hesap edersek.. cam tipi klimalardan sonra split klimalar çıkması. iverterin çıkması gazların R410 a dönmesi haricinde hiç bir bok değişmedi. kimse uydurmasın.

şahsen klimayı seven bir insanda değilim. çokta zararını gördüm yurt dışında.

ama kullandığım ilaçlar aşırı kilo yaptığı için kullnamak zorunda kaldım ve işyeri harici evler içinde klima araştırmaya başlayınca bende hastalık oldu bu merak son 10 yıldır.

ado arkadaş giydirmiş gene herkesi işaretlemiş ama bizm elbiseden laf geçmez. satıcı değiliz çünkü.

ghostkillere iyi katıurmış gene hem mideacılar diyor hem me ciler diyor bir karar verse ne iyi olcak. adam me öneriyor suçlu oluyor ucuz tavsiye isteyenlere midea diyor gene suçlu oluyor. neymiş uğura tavsiye etmiyormuşta. ya adam onuda çok tavsiye etti defalarca denk geldim okudum. ama ado foruma önyargılı yaklaştığı için boş atıp dolu tuttuğunu sanırken gülünç oluyor. mbirolla karıştırırıken mbiroldanda icazet aldığına eminim.

birde eskiden tandığım hunter87 isimli arkadaşta ghostkilleri çinci yaptı bıraktı insanlar gerçekten bir tufah üste çıkamdılarmı her yolu mübah görüyorlarken bide bunlardan b,r lokma bilgi elde etmek için öven gerizekalı ahmaklar çıkmazmı piyasaya işte oda tuzu biberi oluyor.

neyse bizler zaten haydutuz haydut şarkısı dinleyelim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772

Yav Şu Ado mu dur Mado mu dur Nedir Su Adamin

Koyun Ses Kaydini Şuraya Cumle Alem Dinlesin

Vestelin Hem Bayiyim Hemde Servisim Dediğini

Bitsin Bu Iskence :naughty:

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

Sota' Alıntı:
Yav Şu Ado mu dur Mado mu dur Nedir Su Adamin

Koyun Ses Kaydini Şuraya Cumle Alem Dinlesin

Vestelin Hem Bayiyim Hemde Servisim Dediğini

Bitsin Bu Iskence :naughty:

sotacım adam zaten bas bas bağırıyor ben vestel pazarlamacısıyım diye,sahtekarım diye,ego tadmin ediyorum diye,yöneticilik altında reklam yapıyorum ,insanları kekliyorum,aliveli gibi yalamaları kullanıyorum diye.......anlamayan yalakalarda çeksin cezasını .hemen basarsak böyle birşeyi tadı kaçar. çıx olmaz arkadeş :)

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

neden se son günlerde diğer forumlardaki satıcılar çok rahatsız olmuşlar yazdıklarımdan.bende çok üzüldüğümü söyleyemem doğrusu .laflar yerine gidiyor sahtekarlar bunu üstüne alınıyorsa birkere daha sahtekar olduklarını kendi dilleriyle zaten kabul etmiş oluyorlar.

ben burdan forumlarda klima raştırması yapan kişilere seslenmek istiyorum:

arkadaşlar hepinizin amacı belli bütçeniz doğrultusunda ,istekleriniz beklentileriniz doğrultusunde evinize klima almak yaşamınıza bir nebzede olsa ferahlık getirmek.bunun için buralara girip bilgi istiyor yada birşeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorsunuz.sizin istediğiniz nedir bilgidir.bizim vermemiz gereken nedir gene bilgi vermek ama gerçek bilgiyi vermektir.çünki bilgi gerçekliği doğrultusunda amacına ulaşır.

bizim forumun amacı belli ir önceki sayfalarda ve forumda defalarca yazıldı sadece bilgilendirmek yardımcı olmak ......

olayı biraz daha açmak istiyorum.her insanın aklı beyni düşünme yeteneği olduğuna göre yazılanları lütfen iyi düşünüp değerlendirsin.

x forumdaki kanıbozuk vatan hainleri (açıklık getireyim:insanını sevmeyen vatanının sevmez)derki en ucuz malı alın geçin.hepside aynı işi görüyor.bakınız burda bir insan beyninin uyanması gerekiyor ve sorgulaması gerekiyor nasıl olur bu iş.şöyle bir örnek verecek olurcak:

arabalardan gidersek 4 teker mi  evt,yola gidiyormu evt,hepside bizi taşıyormu evt.e o zaman ne demeye birdünya marka model vs varda var.alın birtane eski kasa murat,olmadı serçe ,olmadı steyşın tipi reno ,olmadı kartal....gibi örneklerimiz uzar.ne demeye milyarlar veriyorsunuz siz diğer arabalara.hepside sonuçta araba çatısı altında.bastımı gaza gider misali.bu yorumun devamını yazmıyorum her kişi kendinde isterse cevabını bulur.

bende diyorumki ozaman mağdem bütün arabalar aynı bize lağzım olan 4 tane dönen tekerlekse AT ARABASIDA,ÖKÜZ ARABASIDA 4 tekerlekli ve oda yola gidiyor insan eşya yük taşıyor.ne gerek var milyarları bağlamaya hepimiz binelim at arabasına ekonomik ekonomik gezelim.dersem:

siz bana ne dersiniz olmaz dersiniz.o zaman nasılki bu gün otomobil yerine at arabasına binmeyi mantık kabul etmiyorsa ,klimadada herklima bir demeyi de mantık kabul etmiyor.peki bunu neden sorgulamıyor hayır demiyorsunuz?

yada forumlarda ne arıyorsunuz yazın internete en ucuz klima hangisidir karşınıza çıkar gidin direk onu alın geçin.burlarda zaman öldürmeye kıl yün hesaplamaya gerek yok o mantıktan yürürsek.kısacası burda bir şeyler yapılmaya çalışılıyor sizlere uyanık olun.

her klima aynı demek ya anne sütü eksiklği var yada büyük oyun var.at arabasıyla ,normal arabaya bir diyecek kadar beyni ufak olan.kişilliğini yitirmiş olan,KENDİNİ PARA UĞRUNA SATMIŞ OLAN,KANIBOZUK..........LAR sizleri hipnoz ediyor.birşeylere inandırmaya çalışıyor.kısacası amaçlarına sizi köle yapıyor bunun ötesi yok.

örnek veriyorum mbirol denen satıcı kendi klimalarını satmak ,pazarlamak,tanıtmak için forum kurdu.yıllarca insanları donanım haberde kandırdı şu andada kendi forumunda kandırıyor.ar namusuna bakıyor laf atıyor hatta ve hatta sizin karılarınızı düşlüyorum diyecek kadar ve bunu forumuna karikatür olarak basacak kadar aşağılık biridir. bu konuda fazlaca yazıldı kafasına takılan varsa arar blur inceler.bile bile halen birolun forumuna gidene onun pis fikirlerine ,amacına hizmet edenede zaten söylencek lafık yok ha birol ha o.mbirolu hiç sevmedim sevmem neden bunları için işte.ama genede açık açık ben satıcıyım kimliğini hiçbirzaman gizlemedi.

birde kimlğini gizleyen diğer x forumdaki adını ağzıma almayacak kadar insan kılığına bürünmüş ŞAM ŞEYTANI VAR.ilk geldiğinde tepki veren bendim.çünki hiçbir firmanın pazarlamacısı diğer markalar karşısında adil olmaz.dürüst olmaz.mutlaka ve mutlaka öyle yada böyle birşekilde birşeyleri hipnoz eder.nitekimde dediğim gibi oldu.kendisini dürüst göstererek ben marka önermem yalan sloganı altında pis fikir ve düşüncelerini kısacası zehrini topluma yaydı.şaşırdımmı hayır çünki adı üstüne belli bir markaya bağlı satıcı pazarlamacı.

herkesin elinin altında internet olduğuna göre araştırın bakalım bu adam kadar yalan konuşan,düşüncelerini savunan birtane bilgi bulabilecekmisiniz başka yerlerde.birkere her klima aynıdır diyen kişi düpedüz akli dengesi ya yerinde değil çünki ilk 6 ay anne sütü almamış ,yada gerçekten büyük bir sahtekar.tabiki amaç burda bu değil asıl amacı insanları önce bir noktaya getirimek.bunlar sahtekarın görünen yüzü birde görünmeyen yüzü var.burdada o yüzü görmek herkişinin aklı ve fikrine kalıyor.görmek isteyene herşey apaçık ortada görmek istemeyenede zaten diyecek sözümüz yok bu tip insanlara hizmet etmeye devam etsin.nasıl olsa bize değil kendine yapar.

adam o kadar kafayı yemişki yada hırs bürümüşki bana karşı çünki pisliğini ortaya çıkardım ve halen de gördüğünüz gibi yazıyorum her gördüğünü ,her yazanı ben sanar hale gelmiş.buna üzüldüm diyemem çok sevindim.demekki sahtekarın bam teline dokundum.yazık bu şimdik uykuda uyuyamıyordur.sağda solda üstü kapalı yazılar yazıyor cart curt .ben de diyorumki kendi kendime :

KÖPEĞİN DUASI KABUL OLSA GÖKTEN KEMİK YAĞARDI  (has atasözümüz)

bak adını bile ağzıma almayacak kadar aşağılık birisi olan birine ben küfür bile etmem.ama adam şuurunu yitirmiş yi gene her sokanı dedesi sanıyormuş.yavrucum bu sadden sonra sana anne sütü de fayda etmez.sen tepene kadar pisliğin içine gömülmüş kalbini ,fikrini,benliğini ,insanlığını para ve hırsın uğruna satmışsın.

bizde şöyle bir laf vardır:küfürün bile bir haysiyeti değeri vardır.küfüre layık görmediğim bir yaratığa laf ta kar etmez biliyorum.adamın tipi zaten ben burdayım sahtekarım diyerek bas bas bağırıyor.kalbi pislikle dolan ,beyni adilikle dolan bir insanın içindeki pisliği YÜZÜNE vurur.kaldıki zaten küfür etsem 7 göbek ötesi inler o başka.

aslında bu tipleri hayvan barınağına göndereceksin.sakın yanlış anlamayın hayvanları aşağıladığımdan değil.önce hayvanlardan hayvanlık sonra sadakat öğrensin diye.hayvan bile bir hayvanken kendi türüne böylesi zarar vermiyor.zaten insanlık tan nasibini alamamış bari azda olsa hayvanlık öğrensinde mööö demesini bilsin.

benim hakkımda sağda solda birşeyler yazanlar diyorumki ıspatlayın.ıspatlamayan EN ADİ ŞEREFSİZ KANIBOZUKTUR.ben sizin satıcı olduğunuzu ıspatladım sizde benim ıspatlayın herforuma tek tek girip özür dileyecek ve beni affetmeniz için yalvaracağım.sözüm söz.ağızdan çıkan sözler kaybolur ama yazı kalır.ahanda yazım burda.

bırakın satıcı pazarlamacılığı bu işle en yakından bile bir alakamı ortaya ıspatıyla çıkaranın ayağının altını öpmezsem namerdim.ben bu kadar diyorum geriye sizin kıçınızdan çıkanları ıspatlamak kalıyor.ıspatlamazsanız bilinki hergün daha da ağır geleceğim üzerinize.

siz kimsiniz ulan herkezin size tapmasını istiyorsunuz kıçı kırık satıcılar sizi.iki kişinin demesiyle bu klima sektörü var olacaksa yazık türk insanı olarak halimize gerçekten.iki kişi karaya beyaz diyor bizde beyaz dersek yazıklar olsun halimize .herkişi kendinden sorumludur bu doğrultuda herkez cezasını çeksin.

bazı asalaklar varki almış at arabası tutuyor bmw ye laf atıyor utanmıyor birde at arabam onlara 10 çeker diyor.yazık gerçekten yazık eğitim şart.çobana yetki vermişler babasını keşmiş.yada şölemi yazsam:

görmemişin bir oğlu olmuş tudmuş şeyini kesmiş.

Geri
Üst Alt