ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Abicim totosu açıkta kalan sensin, arada gümbürtüye giden biz oluyoruz bu ne biçim açıkta kalmadır
Abi ufaklığa dua edelim tam zamanında uyandırdı ya başka işler gelseydi başımıza ?
Abicim totosu açıkta kalan sensin, arada gümbürtüye giden biz oluyoruz bu ne biçim açıkta kalmadır
Çok yağlı belirli yaştan sonra yaramaz.
Başkanla uğraşacam diye tıkanıp kalma
Ben rüyaların kişiye özel olduğunu paylaşılmaması gerektiğine inanırım ama geçenlerde bende gördüm,
Hükümete karşı yazdıklarımdan dolayı terörist ilan edilmişim kaçıyorum polisler peşimde birşekilde kendimi,
Muğlada buldum dedim Adem Abinin dükkan şurası o beni saklar Atatürk'cü bizden gittim buldum,
Adem Abi ben forumdan yıldırım önce bir şaşırdı durumu aktardım geç arka odaya dedi kulağım kapıda ?
İçerde saklanıyor bende Ak parti üyesiyim alın haini deyip beni satışa getirdi
Aylar önce gördüğüm rüya adı üstünde rüya herşeyi gösterir Takılmamak lazım
Beni uyandıran olmadı devamıda var anlatmaya uygun görmedim özet geçtimAbi ufaklığa dua edelim tam zamanında uyandırdı ya başka işler gelseydi başımıza ?
Ahahahahahaha bu forumun bilinçaltı muazzamBen rüyaların kişiye özel olduğunu paylaşılmaması gerektiğine inanırım ama geçenlerde bende gördüm,
Hükümete karşı yazdıklarımdan dolayı terörist ilan edilmişim kaçıyorum polisler peşimde birşekilde kendimi,
Muğlada buldum dedim Adem Abinin dükkan şurası o beni saklar Atatürk'cü bizden gittim buldum,
Adem Abi ben forumdan yıldırım önce bir şaşırdı durumu aktardım geç arka odaya dedi kulağım kapıda ?
İçerde saklanıyor bende Ak parti üyesiyim alın haini deyip beni satışa getirdi
Aylar önce gördüğüm rüya adı üstünde rüya herşeyi gösterir Takılmamak lazım
Ahahahahahaha bu forumun bilinçaltı muazzam
Rüyalar tersine çıkarmış derler ?Ahahahahahaha bu forumun bilinçaltı muazzam
Daha neler gelecek merak ediyorumSorma benden daha fenaları varmış haberim yok
İnsanoğlu işine gelen rüyayı hayra yorar, işine gelmeyeni tersineRüyalar tersine çıkarmış derler ?
Gece gece güneş gözlüğü taktırma bize ??Benzine, Motorine, LPG zam geldikçe,
Bizde pudra şekeri etkisi yapıyor.
Yatıyoruz, kalkıyoruz kafalar güzel
Benzine, Motorine, LPG zam geldikçe,
Bizde pudra şekeri etkisi yapıyor.
Yatıyoruz, kalkıyoruz kafalar güzel