meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
sanmıyorum birşey çıkacağını memlekette ne olaylar dönüyor kimsenin taktığı yok.Dert etmeyin derim .Bugün videoda bahsi geçen yetkili servis beni aradı. Sizi avukatıma vereceğim firmamız hakkında. bize edilmeyecek laflar söylemişsiniz videoda. paylaştığınız videonun açıklama kısmında bizim firmamız hakkında neler yazmışsınız... bizim şirketimizi açık bir şekilde teşir ettiniz. dedi. Ben bir tüketici olarak yetkili servisten arızalanan cihazım için hizmet talep ediyorum ancak yetkili servis, bana hizmet veremediği gibi bünyesinde çalışan usta istediğiniz yere şikayet edin diyerek azarlamaya varan bir söylemde bulunuyor. Ben bu videoyu nazillide yaşayıp baymak klima alacak olan tüketicilerde benim gibi mağdur olmasın yetkili servisle sorun yaşamaması adına sosyal platformda paylaşınca da kusura bakmayın beyefendi yoğunduk gelemedik özür dileriz tarzında yapıcı bir konuşma yerine, seni mahkemeye vereceğiz bizim firmamız hakkında nasıl böyle konuşur ve yazarsın deniyor. Bu nasıl bir müşteri hizmeti anlayışıdır baymak genel merkez hiç mi denetlemiyor yetkili servislerini. Ürünü satana kadar mı herşey.
(youtube ilk yazdığım yorum bu bu yorum ve videonun içeriği nazilli yetkili servisi rahatsız etmiş). Nazillide baymak kima alcaksanız bir daha düşünün. klimanın genleşme sesiyle zırıltı sesini ayırt edemeyecek kadar uzman ustalar klimanızın montajını yapacak!!!! ve bu zırıltı sesi için servisi aradığınızda bu ses normal, bunda birşey yok istediğin yere şikayet et diyen bir yetkili servisle karşılaşabilirsiniz. benden tavsiye nazillide yaşıyorsanız baymak klimadan uzak durun. (servis kalitesinden ötürürü) ahhh ahhh gözünü seveyim vestelin satış sonrası servis kalitesinin.
DAHA AZ GÖSTER