Müşteri daha doğrusu ev sahibi arkadaşım, spot sayısını kendi belirledi, aspiratör üzerine koymadı zira aspiratörun kendi sporları var. Paralel şekilde bağlı genelde bu şekilde yapılıyor standart olarak ?Elinize sağlık, pencere ve prizlerin üzerindeki kalan alanda spot sayısı yetersiz gibi geldi.
Umarım tek hat çekip paralel şekilde bağlantı yapmadınız.
Tek butonla hepsi birden yanacaktır. 2 yada 4 bölseydiniz daha kullanışlı olabilirdi.Müşteri daha doğrusu ev sahibi arkadaşım, spot sayısını kendi belirledi, aspiratör üzerine koymadı zira aspiratörun kendi sporları var. Paralel şekilde bağlı genelde bu şekilde yapılıyor standart olarak ?
Arkadaş o şekilde istedi ?Tek butonla hepsi birden yanacaktır. 2 yada 4 bölseydiniz daha kullanışlı olabilirdi.
Teşekkür ederimEllerine sağlık sevgili Akigo35,mutfağı böldün mü yoksa orjinali böyle mi.Buzdolabının olduğu bölüm yani.
Buzdolabında aralik kalması gerekli ki bunda yanlardan, üstten ve arkadan en az 5 santim var ki dolabın üstüne ızgara taktik hava alsın diye.Elinize sağlık
Doğrumudur bilmiyorum
Buzdolabı hava alması için yan ve üstten aralık bırakmak
Aspiratör içinde doğru mu bilmiyorum cama daha yakınlığı
Üstlerine dolap olacakmi spot durumu .
Yer kazanmak
Kolay gelsin.
içimden geçeni söyledinEn güzeli buzdolabı burda 2500 lira olsa hemen alırım bir tane
Teşekkür ederim. Granit kullanıldı, bütçeye göre değişiyor seçimler. Ben ahşap üzeri kaplama tezgah tercih ediyorum. Sıkıldıkça değiştir ?Elinize sağlık güzel olmuş. Taş granit mi silverstone veya muadili bir ürün mü? Hollanda da tezgahta en çok ne tercih ediliyor merak ettim?
Freze yapılmış halde geldi, ben sadece ince silikon çekip aşağıdan sabitledim. Silikon olayını, görünen yüzde minimumda tutmaya çalışıyorum. Çok silikona ihtiyaç varsa kötü işçilik var demektir bana göre ?Granite lavaboyu nasıl oturttunuz acaba?