Mutfak için televizyon önerisi

B Çevrimdışı

Byseus

Yeni Üye
13 Eki 2020
34
36
Mutfakta kullanım için tv tavsiyesi rica ediyorum. Dahili uydulu olması ve maksimum 24” boyut aradığım özellikler. Biraz piyasa araştırması yaptım ve Axen Onvo NeXT ve Sunny cihazlar buldum. Bazısı webos özellikli fiyatı 6000 civarı axen vardı ancak bende kullanmadığım bir mi box cihazım var gerek var mı diye düşündürdü standar tvler dahili uydulu 5000 civarı var arada kaldım. İkinci el alayım dedim perti çıkmış cihazlara 2,5 3 istiyorlar sıfır almak daha mantıklı en azından 2 yıl garantisi oluyor. Ama ne almalıyım noktasında çok kararsız kalıyorum. Sizce bu markaların hepsi aynı sadece marka ve fiyatları mı farklıdır yoksa kalite farkları var mıdır?

B Çevrimdışı

Byseus

Yeni Üye
13 Eki 2020
34
36
Axen 24” webos 5299 tl migros extradan satın aldım. Paket üzerinde servise açtırmazsanız iade kabul etmeyiz yazıyor. Servisi aradım 750 diyor. Prizden tv’ye 1m kablo gerekiyor takıyormusunuz dedim o size ait dedi. Birde 4 gün sonra gelirim diyor. Çiçek gibi delirmemek elde değil.

AXEN 24”HD READY webOS TV AX24LEDI262C-S

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,489
Axen 24” webos 5299 tl migros extradan satın aldım. Paket üzerinde servise açtırmazsanız iade kabul etmeyiz yazıyor. Servisi aradım 750 diyor. Prizden tv’ye 1m kablo gerekiyor takıyormusunuz dedim o size ait dedi. Birde 4 gün sonra gelirim diyor. Çiçek gibi delirmemek elde değil.
Vestel üretimi alsaydınız böyle olmazdı.
Elektrik hattı size ait bir kısım maalesef.
Oraya bir ara kablo tedarik etmelisiniz.

B Çevrimdışı

Byseus

Yeni Üye
13 Eki 2020
34
36
Kablo kısmını yanlış ifade ettim güç kablosu değil de anten uydu kablosuydu ki onu da madem para veriyorum bari bunu yapacak mısınız diye sormuştum. Servis hizmeti olarak pişman ettiler Vestel o konuda can sıkmazdı heralde haklısınız ücretsiz kurup garantiyi başlatırlardı. Sunny bu işlem sonrası 2 yıl olan garantiyi 3 yıl yaptı servis kurduğu için hiç yoktan iyidir dedik bizde.

Şimdi ben başka bir soru sorayım. Bu tv’nin güç kablosu tv’lerin standart kabloları gibi değil adaptör şeklinde tvye soket biçiminde takılıyor. Adaptör kısmının maşallahı var yalnız tekere koy arabayı kaydırmaz yani. Adaptör verilerini gösteren resmi ekliyorum. Acaba bunu daha kibar bi adaptörle değişsem sıkıntı yaşar mıyım garantiyi bozar mı tv’de problem olur mu?

IMG_0533.jpg

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,215
65
Kablo kısmını yanlış ifade ettim güç kablosu değil de anten uydu kablosuydu ki onu da madem para veriyorum bari bunu yapacak mısınız diye sormuştum. Servis hizmeti olarak pişman ettiler Vestel o konuda can sıkmazdı heralde haklısınız ücretsiz kurup garantiyi başlatırlardı. Sunny bu işlem sonrası 2 yıl olan garantiyi 3 yıl yaptı servis kurduğu için hiç yoktan iyidir dedik bizde.

Şimdi ben başka bir soru sorayım. Bu tv’nin güç kablosu tv’lerin standart kabloları gibi değil adaptör şeklinde tvye soket biçiminde takılıyor. Adaptör kısmının maşallahı var yalnız tekere koy arabayı kaydırmaz yani. Adaptör verilerini gösteren resmi ekliyorum. Acaba bunu daha kibar bi adaptörle değişsem sıkıntı yaşar mıyım garantiyi bozar mı tv’de problem olur mu?

IMG_0533.jpg
Boşuna vestel ürünü demedim :) bu arada adaptör 4 amperlik , umarım bir sıkıntı yaşamazsın bu tv ile ,güle güle kullanın :ok
EK:
Geçenlerde vestel üretimi tv araştırdım,24 inç,balkona koyup bazı şeyleri denemek için ,3500 dediler garantili,aslında 19 inç arçelik var ama görmüyorum artık,ekran küçük geliyor,alamadım tabii çok para bizim için:)

Geri
Üst Alt