32'' AWOX iyidir hele görüntü kalitesi ciddi etki bırakır sizde renk canlılığı vs olarak ancak ne kadar GERÇEK ve doğal görüntüdür o tartışılır. Can abinin tespitleri çok yerindedir bu konuda. Yeni nesil tüm üretimlerde hep aşırı ışık calılık ve renk basıyrolar ancak doğal hallerinden oldukça uzaklaşıyor görüntüler.Evet 32 ultra slim awox sizce nasıl iyi midir
öncelikle ben awoxu çok beğendim gerçekten harika netten sepet.14'ten satın aldım 684tl .şimdi ben 65ud8900 4kledtvden 4k film izlemek istiyorum yalnız 4k film dolumu yaptırcam sizce kaç tblık harddisk almam gerekir
Aslında net cevap verememe nedenleri, TV nin desteklediğinden ziyade üretimleri değişken olan hdd lerin her tv de farklı tepkiler de verebiliyor olmalarıtv kaç tb'lik bir hddisk kaldırır müşteri hizmetleri bişey söyleyemedi ondan danışmak istedim size...
Aslında net cevap verememe nedenleri, TV nin desteklediğinden ziyade üretimleri değişken olan hdd lerin her tv de farklı tepkiler de verebiliyor olmaları
Umut Barış kardeşimizin de belirttiği üzere şidilik 2TB nin üzerine çıkmamanız yine de tavsiyedir.
Yine de TV lerin usb sürücülerinin 500ma desteklediğini hatırlatalım mı burada Umut, Ne dersin ;)Aynen öyle abi.
Bir de bu taşınabilir disk dünyası apayrı bir konu.
Daha düne kadar 2 TB modeller hep adaptörlüydü, bu yüzden 1 TB almak zorunda kalmıştım.
Şimdilerde bakıyorum 2 TB sadece USB'den beslenen modeller var.