Tırnak dediğiniz kısım kartuş üzerinde miydi?Tırnağı olması lazımdı, bizdekileri de değiştirmiştik. Çekerek çıkartmayı denedin mi?
Tırnak dediğiniz kısım kartuş üzerinde miydi?
Fazla zorlamadım.
Onu çevirip çıkarttıktan sonra kartuşu çıkartacak muhtemelen.Fotoğraftaki sarı kısımda çıkıyor olabilir mi? bakır rengi olan?
O mavi kısımı çevirebiliyor musun?Kartuşun etrafındaki sarı parçayı sökemiyorum.
Yukarıdaki videoda, söktükleri sarı parçanın alt kısmında dişler var. Üst kısmında anahtarla açmayı sağlayan altıgen kısım da var.
Bendekinde sadece dişler var ve aşağıdaki fotoğrafta sarı çerçeve içine aldığım metal çıkıntılar. Bu çıkıntıyı tutup çeviren bir aparat mı var acaba?
Sarı çerçeve ile belirttiğiniz kısımlardan o parçayı saat yönünün tersine çevirerek çıkarmanız gerekiyor. Normalde altı köşe olur ama böylesini ilk kez görüyorum.Kartuşun etrafındaki sarı parçayı sökemiyorum.
Yukarıdaki videoda, söktükleri sarı parçanın alt kısmında dişler var. Üst kısmında anahtarla açmayı sağlayan altıgen kısım da var.
Bendekinde sadece dişler var ve aşağıdaki fotoğrafta sarı çerçeve içine aldığım metal çıkıntılar. Bu çıkıntıyı tutup çeviren bir aparat mı var acaba?
O mavi kısım kartuşun gövdesi. Dönmez. Üzerindeki dişli halka somunu söküp yukarı doğru çekerek çıkarılıyor.O mavi kısımı çevirebiliyor musun?
Düz tornavida ucunu bu şekilde dayayarak tornavidaya tık tık vurup gevşetebilirsiniz. Çok abartmadan tabi incitmeden. Zaten iç tarafta kalıyor ve kaplaması yok çizilecek soyulacak derdi yok.Kartuşun etrafındaki sarı parçayı sökemiyorum.