Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
''Müşteri Her Zaman Haklıdır'' Lafı tarihe gömülmüş olabilir mi?
6502 sayılı Tüketiciyi Koruma Kanunu resmi bir çalışma, ancak bana göre açıklar içeren bir çalışma.Bununla ilgili resmi olarak tam anlamıyla çalışan bir yapı olsa bu sorunlar yaşanmaz aslında.
klima alıyorsun vakum yap diyorsun fabrikadan vakumlu geliyor deyip hemen yalap şaplak kurup kaçıyorlar.televizyon alıyorsun servise kontrollerini yaptırmak istiyorsun yapmıyorlar müşteri hepsini bilmek zorunda değilki servislerin bütün kontrolleri yapıp ürünü teslim etmesi lazım fakat gel görki tabakaneye bok yetiştireckler hemen kaçıyorlar.
Yahu koca klimayı kuran, 50 kilo dış üniteyi sırtında merdivenle duvara asan, 2 saatini bu işe ayıran adam, 2 kiloluk vakum motorunu getirip hortum bağlayıp çalıştırmayı kendisine eziyet olarak görüyor.Klima konusunda çok haklısınız. Adamlar net konuşuyor bunlar denendi vakumu fabrikada yapıldı diyorlar. Sanki vakum 1 saat sürüyor.
Bir de, "işimiz çok" safsatası yok mu deli oluyorum... Bu iş değil mi?klima alıyorsun vakum yap diyorsun fabrikadan vakumlu geliyor deyip hemen yalap şaplak kurup kaçıyorlar.televizyon alıyorsun servise kontrollerini yaptırmak istiyorsun yapmıyorlar müşteri hepsini bilmek zorunda değilki servislerin bütün kontrolleri yapıp ürünü teslim etmesi lazım fakat gel görki tabakaneye bok yetiştireckler hemen kaçıyorlar.
Bir de, "işimiz çok" safsatası yok mu deli oluyorum... Bu iş değil mi?