Mujdemi isterim ?

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Gel de sövme bunlara şimdi. Biz alırken sadece bayi indirimi. Biz alınca gümrük vergileri sıfırlanıyor. Tam ağlamalık ??

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
Adem Helvacı Ado yaaa abi. ben sana ne demiştim? kaç gündür dövüşüyoz burda:)
görüyon mu?
dedim sana millet parasız kaldı, vestel millete iyi bi şey sunamadı. sonuç: yabancı mala ek vergi kalkar. ama geçti abi. artık yabancı firma sahibi olsam türkiyeye yine en çöp modelleri gönderirim ben.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
dedim sana millet parasız kaldı, vestel millete iyi bi şey sunamadı. sonuç: yabancı mala ek vergi kalkar. ama geçti abi. artık yabancı firma sahibi olsam türkiyeye yine en çöp modelleri gönderirim ben.

Adem Helvacı Ado hocam Samsung veya LG TV'ler için bir şey demişti sanırım, Tuner'leri burada montajlanıyor diye. Bandrol vergisinden kaçınmak için.
Ki geçenlerde Samsung 55NU8000'in Türkiye'de üretildiğini gördük;

Bu durum Türkiye'de ürün montajlatan ithal üreticilerin işine de yarayabilir belki. :hihi

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
Adem Helvacı Ado hocam Samsung veya LG TV'ler için bir şey demişti sanırım, Tuner'leri burada montajlanıyor diye. Bandrol vergisinden kaçınmak için.
Ki geçenlerde Samsung 55NU8000'in Türkiye'de üretildiğini gördük;

Bu durum Türkiye'de ürün montajlatan ithal üreticilerin işine de yarayabilir belki. :hihi
bu ek vergi o konu ile pek alakalı değil. üstüne öyle sırf bi bandrol için vergi almak da sadece türkiyyede var. yurt dışında pek bulamazsınız öyle alıcılarda da vergi alındığını.
şöyle diyeyim alamanyadan gelen teyplere bakın. hiçbirinde böyle bandrol var mı? yok. sadece gümrük vergisi alır geçerler.bizde ise vergi ile çalışan istasyonundan gelen yayın için vergi alınıyor. firma da bu yola başvurmak zorunda kalıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca da bahsedilen radyo vergiyi vestelin çok çok büyük indirimlerle ödediğini de unutmamalı:)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt