Merhaba iyi forumlar başlıktaki gaming laptopu almayı düşünüyorum da sizce f/p açısından iyi bir ürün müdür veya bu fiyat bandında başka bir gaming laptopu önerir misiniz?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
GPU daha önemli.Hocam ekranı büyük ama işlemci düşük birde Windows 11 ile geliyor freeedos olsa fiyat biraz daha düşük olabilirdi ekranı 17.3 inç olan başka bir gaming laptop önere bilir misiniz?
Açıkçası o fiyat seviyesine çıkacaksam 3060 tercih ederim.Peki hocam şu iki ürün den hangisini önerirsiniz?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Monsterin Tulpar Serisi T7 v20.4 ve 24.5.1 haricini almanızı pek tavsiye etmem özellikle markanın Clevo üretim modelleri aşırı problemli çıkabiliyor
Ridwon un da dediği gibi Monster alacaksanız 2. el sitelerinde 2 3 aylık baya uygun ürünler var
İllaki oyun diyorsanız Rog Tuf sonrasında MSI bakın
2022 Yılının en çok tutulan modeli v20.4 çerez gibi her yerde bulunabiliyor![]()
25.1 modelini sevemedim bir türlü bakalalım yeni gelenler olur.20.4 ve 25.1 bol miktarda sattılar firmanın can damarı oldu iki model
25.1 in yerine yeni model gelmemesi kötü oldu sanırım msi ile anlaşamadılar yada satışları düşürdüğü için msi ürün vermiyor