Ram için cl 19 değerine sahip şuan takılı ram 2666 lıkİyi SSD istiyorsanız rastgele okuma ve yazmadaki IOPS değeri yüksek ve DRAM'i olan modellere bakmanız lazım.
Samsung 970 EVO, EVO PLUS modelleri alabileceğiniz en iyi ürünlerden bir tanesidir.
Bütçeniz önemli bu konuda.
RAM'de Voltaj, CL uyumlu olmalı.
Chipset, CPU en fazla neyi destekliyorsa onu takabilirsiniz zaten.
Bir adet bellek takılı ise onu iki adete çıkartıp çift kanal çalışmasını sağlayarak performansı artırabilirsiniz.
Burada önemli olan konu bütçe.
Bir de isterseniz CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerinin ekran görüntüsünü atıp buraya koyabilirseniz daha nokta atışı tavsiyeler vermiş
Chipset ve işlemci en fazla neyi destekliyorsa onu takabilirsin.Ram için cl 19 değerine sahip şuan takılı ram 2666 lıkZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aynı marka olarak bunu aldım fakat emin olmak istedim daha iyisini önerebilecek misin ?
Onu 2 ile çarpınca 2666 çıkıyor zaten sorun yok.Burda 1333 yazıyor fakat bios ta 2667 yazılı
Ben bunu almıştım geri iade yapayım mı ?Onu 2 ile çarpınca 2666 çıkıyor zaten sorun yok.
DDR4 CL19 2666 MHz 1.2 Volt RAM bakacaksınız.
Şunları alabilirsiniz;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Siz bilirsiniz. Kalite olarak bir fark olduğunu sanmıyorum.Ben bunu almıştım geri iade yapayım mı ?
i7 8750h oyun +iş , şuan 8 gb takılı 16 eklemeyi düşünüyorumSiz bilirsiniz. Kalite olarak bir fark olduğunu sanmıyorum.
İhtiyaç dahilinde değilse 32 GB RAM oldukça fazla olacaktır.
İşlemciniz neydi? Kullanım senaryonuz nasıl?
Siz bilirsiniz.
Benim kafam cl değerleri ve içinde crucial var farklı marka takinca uyum sorunu vermesi muhtemel gibi duruyor ?Siz bilirsiniz
Uyumsuzluk markadan değil farklı özelliklerde olmasından kaynaklanır.Benim kafam cl değerleri ve içinde crucial var farklı marka takinca uyum sorunu vermesi muhtemel gibi duruyor ?
Cl15 8 16 kullanacağıma cl 19 24 gb kullansam fark olur mu ?
Ben pek anlamıyorum deneyip göreceğim yardımlarınız için teşekkür ediyorumUyumsuzluk markadan değil farklı özelliklerde olmasından kaynaklanır.
CL15 ile CL19 arasındaki fark ancak render gibi işlerde anlaşılır muhtemelen.
Almışsınız bir kere, iade vs uğraşmayın madem.
Zaten birini CL15 yaptığınızda diğerini de CL15 yapmanız gerekir.
4 nanosaniye için değmez.