Ben şu anda bu modemi kullanıyorum. Güçlü bir cihaz wifi çekimi de iyi fakat 2.4 ghz ile 5ghz için ayrı ayrı şifre belirlemeniz gerekiyor .wifi yazılımında bir sıkıntı varhocam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tavsiye ederim temiz bir 2. el 1000 tl civarı dolu alın kullanın derim.
zyxel modemlerin çıkış güçleri düşük olur memnun kalmanıza şaşırdım.Ben şu anda bu modemi kullanıyorum. Güçlü bir cihaz wifi çekimi de iyi fakat 2.4 ghz ile 5ghz için ayrı ayrı şifre belirlemeniz gerekiyor .wifi yazılımında bir sıkıntı var
Bu modemden ev iş yeri ve başka bir arkadaşa daha aldırdım. Herkes çok memnun.2-3 sene önce ilk çıktığında baya populer olmuş bir modemdi. Modem işlemcisi de baya güçlü fakat özelliştirilebilir arayüz extra seçenekler için keentics tabikizyxel modemlerin çıkış güçleri düşük olur memnun kalmanıza şaşırdım.
Kullanmasını bilirsen mikrotik derimBu modemden ev iş yeri ve başka bir arkadaşa daha aldırdım. Herkes çok memnun.2-3 sene önce ilk çıktığında baya populer olmuş bir modemdi. Modem işlemcisi de baya güçlü fakat özelliştirilebilir arayüz extra seçenekler için keentics tabiki