Benzer durum benim de başıma geldi. Kargoyu ilk teslim alındigini bırak sevk kisminda bile adres değiştirebiliyor
teraspy hocam. Tuhaf bir durum ama oluyor. Benim başıma gelen olayda Kargo bölge aktarma merkezine geliyor. Ama aktarma merkezinde çalışan ve sadece üzerine ikinci etiketi yapıştirmak olan görevli ikinci etikete başka bir adres giriyor ve ilk etiketin üzerine ilk etiket alta kalacak biçimde yapıştırıyor. Sonra dagitici arkadaş beni arıyor. Ev tarifi istiyor bende yeni başladı diye tarif ediyorum. Ama dediğim hiç bir konumu bilmiyor. En son hep getiriyor arkadaşlar nasıl bilmiyorsunuz konum atayım olmadı diyince de bu sefer karşıdakinin jeton düşmüş. Abi siz hangi ildesiniz dedi. Bende ilimi söyleyince orasınin farklı il olduğunu anladık. Sonra üstündeki etiketi sokup alttaki etikete bakınca aktarma merkezinde problem olduğunu anladık. Bulunduğum ile yönlendirdi kargoyu. Tabi yanlış giren satıcıda olabilir. Ama çoğunlukla satıcılar bizlerin sistemi girdiği adresi çıktı alarak verdikleri için iki durum da düşük ihtimal ama oluyor sonuçta. Yıllardır internetten alışveriş yaparım bir kere bu şekilde başıma geldi.
Bu arada not olarak sunuda söyleyeyim. Kargo firması yurtiçi kargoydu. Hem iş hemde kişisel alışveriş dolayısıyla düzinelerce kullanmisimdir ilk kez böyle bir olay yaşadım. Ben de baştan kızmıştım kargo bir türlü gelmedi diye. Sonra olayda yanlış yapıştırma olduğunu öğrenince sonuçta insanlık hali orada calisanlarda insan ve hata yapabiliyorlar. Çünkü bu zile basmadan evde yok kağıdı yapıştırma, yada kutuları sağa sola firlatma gibi art niyetli bir davranış değil bana göre.