MİTSUBİSHİ ELECTRİC MSZ-SF35VE3 için 21.07.2017 tarihinde montaja geldiler. Gelenler gayet kibarlardı. Ayakların ME yazan terlik giymek istediler, ev tadilatta olduğu için gerek olmadığını söyledim, nasıl rahat edeceklerse o şekilde davranmalarını söyledim. Klimanın nereye kurulacağını önceden karar vermiştim. Gösterdiğim yeri ortalayıp montaj işlemlerine başladılar. GAyet temiz bir çalışma sonunda montaj bitti. Yaklaşık 10 Dk kadar vakumlama yapıldı. Makineleri büyük olduğu için çabuk vakum yaptığını söylediler. Bütün borular pvc içine alınarak görsel açıdan ME güzel iş çıkardığını gösterdi. Su tahliye borularını da gidere kadar götürdü. Eminim ki başka klima alsaydım o tahliye boruları ektra para isteyeceklerdi. Toplamda 7m den biraz fazla bakır boru kullanıldı bunun için 80 TL ödedim. En son tüm işlemlerden sonra yeniden montaj kontrol edilde bit yerde beğenmediğim yer varsa ısrarla söylememi istediler. Kusur bulamadım yeterince işlerini temiz yaptıklarını düşündüm. Son olarak kumanda kullanımını anlattılar.