saygıdeğer 9köy abim ağzına sağlık.sende olmazsan oralara adalet uğramaz.herzaman diyorum piyasa yalancı dolandırıcılarla dolu.herkes malını satabilmek için diğerini kötülüyor.birtane dürüstü yok klimacıların alayı böyle abi.
tegora yakında baştacı olur hatta tacının taşlarını hazırlıyordur birileri.yani ben şunu bilirim yaw eşşe altın semerde vursan eşşek gene aynı eşşektir .mesela haier klimalarda çok gazlandı piyasada altın semerde taktılar pırlanta tacda.ama ne oldu takanların ellerinde patladı.çünki klima değil duvar objesi .gerçi obje için fiyatı çok ama nedicen idare edivercen gari.
şimdik noldu tacı elinden alındı türkiyeden çıkıyor.ellerindeki klimaları kampanyayla mampanyayla şampanyayla millete kakalıycaklar sonrada kaçacaklar.alanların elinde patlar arkadeş bu klimalar.gerçi patlıyor her alanın elindede susmak zorunda kalıyor yurdum insanı .
ben haieri bit pazarında görsem bedave üstünede para deseler hurda diye yüzüne bakmam.la önüme gelse zaten sokaktan geçen seyyar hurdacılara bedave veririm gider.neyima lazım arkadaş klima yattığı yerden elektirik içiyor.aman ha kapınızın önünden bile geçirmeyin mazallah elektirik saatiniz aşka gelir.