teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bayındırda işim vardı ,atladım arabaya doğru Bayındır'a ,tam işimi halletmeye giderken aklıma geldi ,kendi kendime "dur bari
akdrhmz 'in yanına gideyim bir çayını içeyim dedim,tabii önce telefon edip
akdrhmz oradamı değilmi öğrendim,sonra odasına gittim ama orada değildi ,bana "hemen yan tarafta" dediler,yan tarafa geçtim, baktım orada oturuyor ,bana"buyrun" dedi bayan,bende "telefon almaya gelmiştim ama elinizde kalmamış sanırım ,ama bu arkadaşın telefonunu alabilirim" dedim
(Bayındır belediye binasındayım bu arada) ,şöyle bir yüzüme baktılar bir an,ama hemen kendimi tanıttım kovalanmadan .
Tabii bir hürmet bir ikram ,belki 25-30 dakikadan fazla oturdum,çayımı içtim ,resmi daire olduğundan fazla uzatmadan ayrıldım,yolum düşerse bir çay içmeye yine gideceğim akdrhmz 'in yanına.Teşekkürler akdrhmz
Bakınız ,aşağıdaki mesaj:
(Bayındır belediye binasındayım bu arada) ,şöyle bir yüzüme baktılar bir an,ama hemen kendimi tanıttım kovalanmadan .
Tabii bir hürmet bir ikram ,belki 25-30 dakikadan fazla oturdum,çayımı içtim ,resmi daire olduğundan fazla uzatmadan ayrıldım,yolum düşerse bir çay içmeye yine gideceğim akdrhmz 'in yanına.Teşekkürler akdrhmz
Bakınız ,aşağıdaki mesaj:
@teraspy İyi haberlerinizi bekliyorum.
Selamün Aleyküm; @teraspy Abicim seni forumda göremiyorum.Bir sorun yoktur inşallah.Yüz yüze tanışmasak bile forumda samimi bulduğum ender kişilerdensiniz.İyi haberlerinizi ve hoş sohbetlerinizi bekliyorum.Sevgiler.
tavsiyeforumu.com