5 Sene önce çalındı sarı kulak çok severdim .
Karnıma masaj yapar sonra yatardı ben masaj diyorum aslında kendine yer yapardı
Liseye giderken benim de kedimi çalmışlardı ama 4 ay sonra geri gelmişti
Annem rahmetli çalındığı zaman bana " gece yıldızlara bakarak yol bulurlar,mutlaka eve gelir "diye de uyarmıştı ,benim okuldan geldiğimi görünce mutfak penceresine çıkar patisini uzatırdı ,"hoşgeldin" der gibi
@Herkese;
Köyde yabani kedi(evcil olmayanlardan) vardı tam bir fare avcısıydı mübarek,2 kere filme çektim fare avlarken
Onu da ramazan abinin ufak köpeklerine yemek veriyordum evde hanım dondurucuda dondurur ,köye giderken yanıma verir ben de azar azar her gün köpeklerin tasına koyardım.Ramazan abi bir gün "alattin aga,bizim köpeklere verdiğin yemeği beyaz bir kedi yiyor" dedi ,şaşırdım,araç kamerasını kapıya monte ettim,32gb lik karta kaydettiği görüntüleri izledim ,gerçekten beyaz kedi yiyordu tabağın içindekileri ,yavru köpekler de onu izliyordu(2 yavru köpek) ,ertesi gün a101 gittim Bayındır'da ,ton balığı aldım,bir kutusunu kendime sandaviç yaptım,diğerinin birazını başka bir tasa koyup bu kez bahçenin içine koydum, salıncağa uzandım bekledim,kedi geldi ton balığını yedi ,gitti
böyle böyle yaparak bir daha köpeklerin yemeğini yemedi hiç,ama bu kez evden köye gelirken hanım kediye de yemek ayarlamaya başladı ,dondurulmuş olarak
Bu kez kedi ben köye geldiğimde koşa koşa tarlaya geliyordu(görmüyordum ama tahmin ediyordum) ,ben eve dönene kadar yanımdan ayrılmıyordu (foto ve filmlerini çektim hep
) ,ta ki rahmetli ahmet abi onu bir gece sansar sanarak tüfekle vurana kadar.(tavukları eksilmeye başlamıştı,bana "sansar var alattin aga" derdi hep) Yabani idi ama çok akıllıydı ,bir keresinde fareyi getirdi önüme attı,ama nasıl oynuyor anlatamam,telefonu alıp filme çekene kadar yemiş fareyi ,çekemedim filmini
2018 , peşimden geliyordu ,hanım çekmiş film olarak