- 23 Kas 2017
- 21,337
valla makul gibi görünüyor,zira ben 35 için 139 kağıt ödüyorum! neden??
eskiden AKN denen zımbırtı vardı ve 3/5 gün de 75Mb doluyordu ve o zaman 89 kağıt
ödüyordum,bunu AKN size çevirdim ve 139 kağıda çıktı ama 3 ay sonra da AKN ler kalkınca
benim tarifede 139 kağıt da kaldı yani herifler çok fena geçirmiş oldular
neyse Mayıs da bitiyor artık idare edeceğim,bu 100Mb fiyatı ile benim şimdiki fiyat dan ucuza geliyor!
ama mesafeye göre Hız da bir düşme olursa 100Mb o zaman bana uymaz! haybeye yine para vermiş
olurum ama 50Mb her halükarda bana uyar ve destekler,zaten ilk olarak 50Mb düşünüyorum+
Sen geçersen şu Milleniye daha önce vaziyeti de anlarız+
Bir de 500MB diye bir şeyler okudum bu ne iştir?? ayrıca hangi altyapı ile bu olacaktır?? özel hatmı çekecekler aboneye?
örneğin benim alabileceğim hız 80//85Mb iyi de 500MB nasıl olur o zaman?
Yoksa milleti yine "yiyorlarmı" bu çakallar??
Yılbaşın da bana Superonline dan bir msg geldi hızınız 500Mb oldu diye
önce şaşırdım sonra bir kaç download lar yaptım ve baktım ki hız ciddi artmış!
benim hesabıma göre 200/250Mb hız gibi geldi bana(Download hızına göre hesapladım)
sanırım bu iş 1 hafta kadar sürdü sonra yine hızım 35Mb oldu,bana siz Platin üyesiniz demişlerdi!
öyle ya,35Mb hıza herifler 139 kağıt aldıkları için Platin ne yaw Elmas üye olmam gerekiyor![]()
Abi verdiğim linkteki fiyatlar Superonline fiber altyapısı ile internet almak için.
Millenicom sadece Türk Telekom ile çalışmıyor, fiber için Superonline altyapısını da kiralamış benim anladığım.
2 gün sonra taahhüt bitiyor, hemen iletişime geçeceğim Millenicom ile.
Gelişmeleri de yeni konu açar aktarırım.
Şu an ki altyapım daireye kadar fiber denen FTTH sistemi. Bir adet GPON ve bir adet Router ile internete giriyorum.
Ne taahhüt ediliyorsa rahatça alıyorum. Arada 5 liraya 100 megabit alıyordum 24 saatliğine, onu da 20 küsür yapınca almaz oldum.
Eve kadar fiber kabloda taahhüt edilen hızı vermeleri lazım. Fiber kadar iyi çalışan bir altyapı var mı?
Ki bir de şöyle bir açıklaması var Millenicom'un ...'e kadar denilmeyen tarifelerde hız ne söylendiyse o oluyormuş.
50 download 5 upload bana uygun geldi. Bir deneyeceğim şansımı bakalım. Tek sıkıntı taahhüt olması.
Taahhütsüz paketler de var fakat o tarafta sadece Türk Telekom altyapısı var sanırım, onu bir öğreneceğim.