Çok teşekkür ederim. Izgara özelliği kafama takıldı ve seçmemde etkili oldu. Izgara fonksiyonu konusunda kafamda soru işaretleri var. İyi midir ya da çok işine yarıyor mu? Kontrol panelini kullanmak kolay mı? 3-4 yıldır herhangi bir problem yaşattı mı? Mekanik parçalarında bir dayanıksızlık hissettiniz mi 3-4 yılın sonunda?Samsung ge83x-23-lt modelini yanilmiyorsam 3-4 yıldır kullanıyoruz.
hacim olarak yeterli, pişirme fonksiyonu ayrıca güzel.
kafana bu modelle ilgili takılan birşey varsa sorabilirsin.
Ben 200 liraya Arçelik almıştım hala sorunsuz çalışıyor ve kapak açıkken çalışmaz endişeye mahal yok ?Evet, onun önlemi var ama yine de hatırlatayım dedim.
Aynı odada otururken kapak açık çalıştırılsa, vücuttaki suyu bile kaynatabilir.
Zamanında şu Samsung'lar 300 TL iken almadığıma yanarım.
Dandik Mi Box bile 1000 kağıt.
200 almış birde hava atıyor 250 ye almak isteyip çok lazım değil deyip almayanlar bugün pişmanBen 200 liraya Arçelik almıştım hala sorunsuz çalışıyor ve kapak açıkken çalışmaz endişeye mahal yok ?
Mi box bile yalan oldu.200 almış birde hava atıyor 250 ye almak isteyip çok lazım değil deyip almayanlar bugün pişman
Kesinlikle haklısın bizdeki arçelik iki çevrilen düğmeye sahip full mekanik bir cihaz çok seviyoruz kendisiniAlıntı yapamadım ama, cafcafin önemi yok, basit bişey al fonksiyonel olmasın, geçen vestelin dokunmatik ultura cafcaflı kartını sordum servise 1300 TL dedi, zamanında bu mikrodalga 300 TL ye satılıyordu.
Oysaki standart olanin her yerde parçası var.
Bu bir tavsiyedir
Izgara fonksiyonunda ağır pişirimler hiç yapmadık.Çok teşekkür ederim. Izgara özelliği kafama takıldı ve seçmemde etkili oldu. Izgara fonksiyonu konusunda kafamda soru işaretleri var. İyi midir ya da çok işine yarıyor mu? Kontrol panelini kullanmak kolay mı? 3-4 yıldır herhangi bir problem yaşattı mı? Mekanik parçalarında bir dayanıksızlık hissettiniz mi 3-4 yılın sonunda?
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Tekrardan değerlendiricem bu dediğinizi.Alıntı yapamadım ama, cafcafin önemi yok, basit bişey al fonksiyonel olmasın, geçen vestelin dokunmatik ultura cafcaflı kartını sordum servise 1300 TL dedi, zamanında bu mikrodalga 300 TL ye satılıyordu.
Oysaki standart olanin her yerde parçası var.
Bu bir tavsiyedir
Çok teşekkür ederimIzgara fonksiyonunda ağır pişirimler hiç yapmadık.
Mikrodalga+ızgara beraber çalıştırıp dondurulmuş yiyecekleri hızlıca çözdürüyoruz.
yogun kullanılan tuşların üzerindeki parlak kaplama kalktı.
mekanik,elektronik herhangibir sorun yaşamadık.
fişe takılı yıllardır duruyor