Merhaba 9000 BTU midea all Easy Pro satın aldım. Eski klimam takiliydi. Aynı yere takılacağı için servis ücretsiz söktü. Dış üniteye plastik ayak taktı , ses yapmasın diye sabitlemiyoruz dedi ( dama yere dış unite bağlı).Kutu içinden bakır kablo çıkmıyor, kendisi ücretsiz montaja dahil taktı. Normalde dış ünite sabitleniyor , parça parası ödememek için takılmamış olabilir mi diye düşünüyorum. Kumanda duvar aparatı çıkmıyormus artık. Kısaca servise para ödemedim. Ama eski klima elektriği topraklama olmadığı için olmaz dedi, prizle tanıtım yaptı.Ertesi gün elektrikçi çağırıp toprak hat çektirdim , elektrik zaten müşteriye ait. Servise memnuniyet aramasi ya da anket yapılacak mı dedim , yokmuş öyle bir hizmet. Garanti için evrak vermedi, otomatik online ekleniyormus. 3 yıl garanti . 8 yıl garanti ise her yıl bakım yaptırmak şartıyla geçerli , bugün bakım yaptırmak istersen 750 TL.Musteri hizmetleri diye bir şey yok, Allah sorunsuz kullanmayı nasip etsin. Bu arada bölgedeki çoğu bayiyi arayıp fiyat istedim. Hepsinde montaj 4 m bakır kablo ücretsiz. Ama ürün fiyatı farklı , yani kim kime kaça satarsa serbest piyasa ...