Artık evofone olmuş galiba resmi distribütörü
Evet ulaşabiliyorum. Bir sorun yok evofone da. Ama midea nasıldır? Uygulaması vs?Aradınız ulaşabildiniz mi? Var mı muhatap
Üstadım size uzak durun diye yazdım.kullanıcı deneyimi olan yok mu? S8 modeli için özellikle
AAaa , tamam ben net anlaymamışım. Uzak durun diyorsunuz yazılım desteği iyi olmayacağından. Dreame, Roborock veya irobot mu önerirsiniz?Üstadım size uzak durun diye yazdım.
Bu işi hakkıyla yapabilen birkaç firma var onlardan ürün almaya çalışın.
Çoğu markanın üretim bandı yok büyük firmalara fason üretim yaptırıyorlar bu tarz robotlarların yazılım desteği iyi olmaz.
Roborock yazılımsal olarak en iyi marka diyebiliriz fakat kaliteyi düşündüklerini bilin.AAaa , tamam ben net anlaymamışım. Uzak durun diyorsunuz yazılım desteği iyi olmayacağından. Dreame, Roborock veya irobot mu önerirsiniz?
360 (Botslab) için düşüncen nedir?Roborock yazılımsal olarak en iyi marka diyebiliriz fakat kaliteyi düşündüklerini bilin.
Ecovacs tam tersi kaliteyi sürekli yüksek tutar fakat yazılımı beceremezdi.
son 4-5 ay gelen yazilimlarla artik hicbir sorun yasamiyorum.
Ne server problemi ne haritalandirmadi ki kusurlar kalmadi.
Irobot kuru kullanim için alinabilecek en iyi cihaz
Dream anakartla ilgili çok fazla problem çıkardığı rapor ediliyor (yabanci forumlar)
Makina kötü değil fakat özeldende konuştuğumuz gibi mop performansı iyi olsun derse titreşimli moplu modellere bak.360 (Botslab) için düşüncen nedir?
360 artık uzun bir süredir cihazlarını da güncellemiyormuş. Marka değişikliği de yapmış. 2 senedir aynı cihazlar bu arada. Yeni çıkan bir cihazı yok. Türkiyede güvenilir bir distributörü yok. Benim de araştırdığım bir markaydı ama bu sebeplerden ötürü vazgeçtim.360 (Botslab) için düşüncen nedir?
irobot'un yeni ürünleri paspas da yapıyor (i8) ne kadar iyi bilinmez ama şu anda irbot combo kullanıyorum. İki senedir tık demedi cidden. Çok iyi performansı hala. Tek sorunu akıllı değil ve evde yokken çalıştıramıyorum. Sürekli bir yerlere takılıyor. Evin haritasını çok iyi çıkarsın istiyorum. Biraz akıllı olsun ve istediğimde tek bir oda olsa dahi uzaktan temizletebileyim, ben yokken takılmadan işini bitirsin istiyorum. Roborock yada irobot 'dan birini seçeceğim muhtemelen.Roborock yazılımsal olarak en iyi marka diyebiliriz fakat kaliteyi düşündüklerini bilin.
Ecovacs tam tersi kaliteyi sürekli yüksek tutar fakat yazılımı beceremezdi.
son 4-5 ay gelen yazilimlarla artik hicbir sorun yasamiyorum.
Ne server problemi ne haritalandirmadi ki kusurlar kalmadi.
Irobot kuru kullanim için alinabilecek en iyi cihaz
Dream anakartla ilgili çok fazla problem çıkardığı rapor ediliyor (yabanci forumlar)