slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Rezistans arızalı değilse ve eşik değerleri doğru olmayan sensör ile çalışırsa rezistansta bozulur. Hatta parça ısıtıcı olduğu için yangın v.b. bile çıkabilir.Rastgele takilsa ne gibi bir sorun olur?
Rezistans arızalı değilse ve eşik değerleri doğru olmayan sensör ile çalışırsa rezistansta bozulur. Hatta parça ısıtıcı olduğu için yangın v.b. bile çıkabilir.Rastgele takilsa ne gibi bir sorun olur?
rezistans eminseniz soğutma grubu parçaları satan yere elimdeki sensörler git muadilini mutlaka vardir.Rezistansa saglam dedi. Arizali parca bu dedi.
Soketleri yanlis yere takma gibi bir durum olur mu?rezistans eminseniz soğutma grubu parçaları satan yere elimdeki sensörler git muadilini mutlaka vardir.
Belki soket yapısı farkli olur soketleride değiştirirsin.
Pitbull , Eski ifaiyenin oraya git kesin yönlendirme yaparlar,tüm ısıtma-soğutmacıları dolaş parçayı göster bir yol gösterirler.Birazdan yol bilgisini de atarım ,gerçi biliyorsundur mutlaka.Kendisi yapmasa bile yönlendirme yapabilecek bir büyüğümüz var. Sayın teraspy Emmi' yi etiketleyeyim. Yakınlarda foruma giriş yaparsa mutlaka yanıtlayacaktır.
Pitbull , Eski ifaiyenin oraya git kesin yönlendirme yaparlar,tüm ısıtma-soğutmacıları dolaş parçayı göster bir yol gösterirler.Birazdan yol bilgisini de atarım ,gerçi biliyorsundur mutlaka.
Yine de oradan yardım alabilir ,bu işi yapacak usta sorabilir ,illa parçayı alıp kendi takmasına gerek yok ,mesela üst komşum gitmişti parça almaya(onunki ocak idi) ,yapabilecekmisin, yapamazsan bir usta buluruz demişler ,bence gidip araştırsın,emniyetin yanındaki sokağa girsin ,ilerde solda tüm dükkanlar ve pasajDolap arkadaşın kendisi gidip parça arayacak biri değil. Gelen teknisyen parçayı geri takmış dolap kullanılıyor. Bunu başka bir teknisyenin yapması lazım ücreti fazlasıyla da alır ondan tanıdık var mı diye sordum. Yine de teşekkürler.
Kaç defa dedim şu kucucuk arizadan dolayi bu dolabi atma dedim caresi bulunur dedim ama bekoda kampanya varmis bu dolabi 5 bine sayacaklarmis 20 de ustune verecek kombi tip alacakmis. Laf anlatamadim olan guzelim dolaba olacak.Yine de oradan yardım alabilir ,bu işi yapacak usta sorabilir ,illa parçayı alıp kendi takmasına gerek yok ,mesela üst komşum gitmişti parça almaya(onunki ocak idi) ,yapabilecekmisin, yapamazsan bir usta buluruz demişler ,bence gidip araştırsın,emniyetin yanındaki sokağa girsin ,ilerde solda tüm dükkanlar ve pasaj
Hımm, bence fazla karışma ,biliyorsun "iyi olur Allah'tan,kötü olur senden" olmasın bir deKaç defa dedim şu kucucuk arizadan dolayi bu dolabi atma dedim caresi bulunur dedim ama bekoda kampanya varmis bu dolabi 5 bine sayacaklarmis 20 de ustune verecek kombi tip alacakmis. Laf anlatamadim olan guzelim dolaba olacak.