Microsoft Word

C Çevrimdışı

cfcmrc 

Yeni Üye
9 May 2019
28
31
Arkadaşlar 83 sayfalık word metni var ingilizce ve benim bunu türkçeye çevirmem lazım. Bildiğiniz bir program var mı ?

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,345
Google Translate ve benzeri gibi sistemler haricinde bu işi hakkıyla yapabilecek bir yazılım var mıdır bilmiyorum. :bilmiyom

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
529
42
Google translate en son mekanik çeviri yapıyordu. Her cümleyi sağlıklı çevirmiyordu. Şu an ne durumda bilmiyorum.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,345
Google translate en son mekanik çeviri yapıyordu. Her cümleyi sağlıklı çevirmiyordu. Şu an ne durumda bilmiyorum.

Bir çevirmen kadar olamadı elbette, 80 sayfalık önemli bir metinden bahsediyorsanız eğer çareyi zaten yazılımlarda aramayın yani. :sirit

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
529
42
Bir çevirmen kadar olamadı elbette, 80 sayfalık önemli bir metinden bahsediyorsanız eğer çareyi zaten yazılımlarda aramayın yani. :sirit
Belki biraz yapay zeka, makine öğrenmesi gibi şeyler ve olmazsa olmaz Türk kültürü ile aslında gayet iyi şeyler ortaya koyabilir :hoba1

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Çeviri işi emek ister, hangi yöntem ile yaparsanız yapın, üzerinde çalışmak şarttır... Yoksa, çeviri sırıtır, yavan kalır, tat vermez ama çeviri yapanı ele verir. :bye

Geri
Üst Alt