Mİ TV STİCK

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
593
s.a arkadaşlar mi tv stick almayı düşünüyorum bazı sorularım olacak

digitürk bein connect uygulamasını mi tv stick yükleyip maçları izleyebilirmiyim ( digitük üyeliğim var ) birde donma takılma gibi olaylar oluyor mu

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
Merhaba hocam öncelikle bein connect uygulaması ile maçları izleyebilirsin. Ama sana nacizane tavsiyem, mi tv stick alacağına Mi Box S al. Mi tv stick de işini görür ama direkt hdmı girişine takıldığı için çok ısınıyor, bu ısınma sonucu bazen cihaz kasıyor ve kitleniyor. Ayrıca mi tv stick de 1gb ram bulunurken Mi Box S'de 2gb ram bulunuyor. Mi tv stick işini görmez demiyorum ama iki cihaz arasında 150 tl lik bir fark var sanırsam, o yüzden almışken Mi Box S al. Mi tv stick alanların çoğu cihazı satıp Mi Box S alıyorlar sonradan, çok tanık oldum buna ?

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
593
Merhaba hocam öncelikle bein connect uygulaması ile maçları izleyebilirsin. Ama sana nacizane tavsiyem, mi tv stick alacağına Mi Box S al. Mi tv stick de işini görür ama direkt hdmı girişine takıldığı için çok ısınıyor, bu ısınma sonucu bazen cihaz kasıyor ve kitleniyor. Ayrıca mi tv stick de 1gb ram bulunurken Mi Box S'de 2gb ram bulunuyor. Mi tv stick işini görmez demiyorum ama iki cihaz arasında 150 tl lik bir fark var sanırsam, o yüzden almışken Mi Box S al. Mi tv stick alanların çoğu cihazı satıp Mi Box S alıyorlar sonradan, çok tanık oldum buna ?

maç sonuçta 90 dk yeterli gelmez sürekli film maç izlemeyeceğim zaten yazlık için düşünüyorum

mi tv stick 340 tl

mi box s 600 tl civaında

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
maç sonuçta 90 dk yeterli gelmez sürekli film maç izlemeyeceğim zaten yazlık için düşünüyorum

mi tv stick 340 tl

mi box s 600 tl civaında
Fazla kullanmayacaksan olabilir tabi hocam ama ben yine de Mi Box S öneriyorum ?

489 tl ücretsiz kargo

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323

beIN CONNECT evde digi üyeliği olsada ayrı smart tv üyelik gerekiyormuş sanırsam web cep tablet izleniyor ücretsiz olarak ta smart sayılıyor muş​

Onun da çözümü var hocam, Mi Box S'de google play den bein connect'i indirirsen smart uygulaması sayıldığı için izleyemezsin. Ancak şuan mevcutta benim yaptığım gibi bein connect'in cep telefonu ve tablet versiyonunu apk olarak Mi Box S'e yüklediğimizde smart özelliği olmadan da izleyebiliyoruz ? sen cihazı al gerisi kolay hocam, benim mecra bu mevzu bana bırak ?

Şu konuyu incele

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
593
Onun da çözümü var hocam, Mi Box S'de google play den bein connect'i indirirsen smart uygulaması sayıldığı için izleyemezsin. Ancak şuan mevcutta benim yaptığım gibi bein connect'in cep telefonu ve tablet versiyonunu apk olarak Mi Box S'e yüklediğimizde smart özelliği olmadan da izleyebiliyoruz ? sen cihazı al gerisi kolay hocam, benim mecra bu mevzu bana bırak ?

Şu konuyu incele

merhaba hocam size bişey soracağım bunları almaktan vazgeçtim

eski telefon var samsung galaxy grand prime + sm -g532f modeli ç

telefona bein connect uygulamasını telefona indirdim telefonda izleniyor herşey

samsung tv var hdmi veya usb girişi ile kablo yardımı ile telefondaki görüntüyü tv ye aktarıp maç izleyebilirmiyim nasıl olacak nasıl kablolar almam gerekir

Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
434

mi tv stick 340 tl

mi box s 600 tl civaında
2-3 hafta önce 399 tl hepsiburada üzerinden mi box s satın aldım. indirimleri takip edersen uygun fiyata alırsın dostum.

Son düzenleme:
The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
merhaba hocam size bişey soracağım bunları almaktan vazgeçtim

eski telefon var samsung galaxy grand prime + sm -g532f modeli ç

telefona bein connect uygulamasını telefona indirdim telefonda izleniyor herşey

samsung tv var hdmi veya usb girişi ile kablo yardımı ile telefondaki görüntüyü tv ye aktarıp maç izleyebilirmiyim nasıl olacak nasıl kablolar almam gerekir
Bu kabloyu alman gerekiyor, piyasada en tutulan bu oldu. Ucuzlarıda var ama sıkıntılı, sadece görüntü verip ses vermeyenler var. Her telefona uymayanlar var, her uygulamada stabil çalışır diye birşey de yok. Bu kabloyu alsan bile kesinlikle olur diye garanti veremem. Bence çok sağlıksız ve gereksiz bir yöntem ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Geri
Üst Alt