Wifi ayarlarında konumu tahmin etmek için kablosuzu kullan gibi bir seçenek var o tikli değil ise tikleyin. Eğer tikli ise tiki kaldirin cihazı yeniden başlatın. Konumu tahmin etmek için kablosuzu kullan seçeneğini işaretleyin. Daha sonra saat ayarlarında Ağ tarafından sağlanan tarih ve saati kullan seçeneğini secin sorununuz büyük ihtimalle çözülür.Cihazın fişini çıkarttım taktım düzeldi.. Birde bu cihazların WiFi bağlantı sorununu yazılım ile halletmeleri gerekiyor. Saati manuel yapmadan bağlanmıyor..
Dediklerinizi uyguladım fakat şimdi cihazın fişini çekip taksam aynı hata olmicak mı?Wifi ayarlarında konumu tahmin etmek için kablosuzu kullan gibi bir seçenek var o tikli değil ise tikleyin. Eğer tikli ise tiki kaldirin cihazı yeniden başlatın. Konumu tahmin etmek için kablosuzu kullan seçeneğini işaretleyin. Daha sonra saat ayarlarında Ağ tarafından sağlanan tarih ve saati kullan seçeneğini secin sorununuz büyük ihtimalle çözülür.
Eğer yapmazsanız hafta sonu resim atabilirim haber verin.
Olmaması gerekiyor. Deneyebilirsiniz. Benim farkettigim konumu alamadığı için saat ayarlayamiyor. Konumuzu doğru algılar ise saati de ayarlayabilmesi lazım. Eğer cihaz fabrika ayarlarına dönerse o zaman tekrar yapmak gerekir.Dediklerinizi uyguladım fakat şimdi cihazın fişini çekip taksam aynı hata olmicak mı?
Ayar kaydedildiği için sorun olmaz bence.Dediklerinizi uyguladım fakat şimdi cihazın fişini çekip taksam aynı hata olmicak mı?
modeminizin tarih ve saat ayarlarına bakınız olmazsa hard reset atınız cihaza bende de mi stick var herhangibir sorunu yok. birde performansı artsın diye geliştirici seçeneklerinden, animasyonları devre dışı bırakın.Dediklerinizi uyguladım fakat şimdi cihazın fişini çekip taksam aynı hata olmicak mı?