Nasıl Kapatacaz Bulamadım Hocam Detaylı Bilgi VerirmisinizCihaz ayarlarından Dolby Vision'ı kapatın.
O nasıl oluyor anlamadım hocamtv başka kaynaktan görüntü vererek kontrol eder misin.?
Kapat diye bir seçenek yok hocamCihaz ayarlarından Dolby Vision'ı kapatın.
Nası olmaz yaww, nasıl cihaz o öyle. Ekran Ayarlarında DV kapama seçeneği yok mu yani? O zaman HDR'ı kapat bari. O vardır illaki.Nasıl Kapatacaz Bulamadım Hocam Detaylı Bilgi Verirmisiniz
O nasıl oluyor anlamadım hocam
Kapat diye bir seçenek yok hocam
![]()
Birazdan Ekran Ve Ses Yerinden Da atıyorum hocamNası olmaz yaww, nasıl cihaz o öyle. Ekran Ayarlarında DV kapama seçeneği yok mu yani? O zaman HDR'ı kapat bari. O vardır illaki.
1080p 50 Hz yaptığımda TV box donuyorBaşıma daha önce gamepower monitörde gelmişti bu hdr yi kapatınca düzelmişti bilginize en kötü çözünürlük kısmını 1080p 50hz çekin olmadı farklı çözünürlüklerde deneyin
Ekran Ve Ses Kısmı Bu Şekilde HocamNası olmaz yaww, nasıl cihaz o öyle. Ekran Ayarlarında DV kapama seçeneği yok mu yani? O zaman HDR'ı kapat bari. O vardır illaki.
Onuda Yaptım Değişen Bişey Yok HocamTV de kaynaklar kısmından ayarları gelişmiş yada düzenli yaparak deneyin bide
Cihazda HDR ayarıda mı yok, enteresanOnuda Yaptım Değişen Bişey Yok Hocam
BUYRUN HOCAMCihazda HDR ayarıda mı yok, enteresantv nin modelini yazar mısın? Tv'nin DV desteği varsa Tv ayarlarından aktif et, yoksa Tv ayarlarından HDR'ı kapat.
Cihaz Modeli = 65UB9100Cihazda HDR ayarıda mı yok, enteresantv nin modelini yazar mısın? Tv'nin DV desteği varsa Tv ayarlarından aktif et, yoksa Tv ayarlarından HDR'ı kapat.