MHK başkanlığını şimdiden uyarıyoruz ...

teraspy

TFC Team
Puan 113
Çözümler 5
teraspy
Önümüzdeki hafta oynanacak Göztepe-Fenerbahçe maçına hakem üçlüsü olarak sayın @teraspy , @Sota ve @Adem Helvacı üçlüsüne ve 4.cü hakem olarak @tarık uğur 'a bu maçı vermeyin ,yoksa biz Göztepe, Altay,Karşıyaka,Altınordu ve tüm İzmir klüpleri taraftarı olarak bir daha asla maça gitmeyeceğimizi yanınıza gelip protesto eşliğinde tüm basına açıklayacağımızı duyururuz :haha1
Uyarıyı hep 4 büyükler yapacak değil ya ,neredeyse her hafta dinliyorum bu saçmalığı :) ,bu kez ben yayınlayayım dedim,ona göre :kiskis

@teraspy Emmi bizi hakem yapsalar fenere 6 atarız dimi :sirit

Evet kesinlikle katılıyorum. Özellikle Schuamaer forvet oynarsa maşa itiraz ederiz :kiskis

İmkanımız varsa ben VAR'a geçsem sıcak sıcak :hihi :hihi

Alaattin abi Göztepe stadının güvenlik işi benim çalıştığım şirkette, olmadı o gün mesai yaparım stada işe gider Mesut Özil'i rehin alırım, soyunma odasından çıkartmam ?

Alaattin abi Göztepe stadının güvenlik işi benim çalıştığım şirkette, olmadı o gün mesai yaparım stada işe gider Mesut Özil'i rehin alırım, soyunma odasından çıkartmam ?

Trafoya kedi sok bı ara revaçtaydı cezası da yok hem ?

Özil i rehin almak biraz riskli olabilir

La gardaşım yazmayın böyle şeyler, yarın adamın başına bir şey gelse sorumlusu şimdiden belli :kop

Geri
Üst Alt