teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
,hem de "ateş başı"nda ...??? Hele dur daha video çekeceğiz ateş başında
,hem de "ateş başı"nda ...??? Hele dur daha video çekeceğiz ateş başında
Neden yahu edemiyor muyuz?Anaaa,hakeme bak ,oyuncu için maça itiraz edecek
İnanmıyor musun?,hem de "ateş başı"nda ...
Eeee, ben neden :Neden yahu edemiyor muyuz?
Hakem tayin etmeden evvel biraz öğreteydin bari
Abi beni tanımıyor musun yahu her şeye muhalefet
dedim sanıyorsunsayın @teraspy ,@Sota ve @Adem Helvacı üçlüsüne ve 4.cü hakem olarak @tarık uğur 'a bu maçı vermeyin
Tamam ,ben geleyim oraya hemenAlaattin abi Göztepe stadının güvenlik işi benim çalıştığım şirkette, olmadı o gün mesai yaparım stada işe gider Mesut Özil'i rehin alırım, soyunma odasından çıkartmam ?
Nereyi keşfettiniz bari ,bize yakın mıİnanmıyor musun?
Keşfe bilem çıktık beyaaaa
Yok be abi bizim yakınlardaki tepelere arabayla gittik bakındık nerelerde neler yapılabilir düşüncesi ile.Nereyi keşfettiniz bari ,bize yakın mı
Bizim mahallede kedi besleyen var ,ondan mama alıp ,stadın oradaki trafoya atayım bari ,fenerin antranörü itiraz ettiğinde "atı alan Üsküdarı geçti" derimTrafoya kedi sok bı ara revaçtaydı cezası da yok hem ?
Özil i rehin almak biraz riskli olabilir
Burada yağıyor ama Gaziemir'de çok yok yağış ,gittiğinizde bana konum at da naviye yükleyeyimYok be abi bizim yakınlardaki tepelere arabayla gittik bakındık nerelerde neler yapılabilir düşüncesi ile.
Dün de devam edecektik ben İlterişi ektim, O bu gün beni ekti, Yarın Allah büyük yağmur yağmazsa bakarız
Valla ramço ,takım oynamadıktan sonra -6 atarsak da süper olur ,önce oynamalılar
Yandan gelecek bi tabak yemeğe satarım maçı ben abiYooo, sen 4.cü hakemsin mübarek ,VAR'da YOK olma bir de
Gel abi destek lazım tek başıma nasıl yapayım onca işi ?Tamam ,ben geleyim oraya hemen