Künefe favori tatlımdır... Hatta mevzusu her geçtiğinde şöyle ifade ederim. ?
"La helva Vela kadayıf illa künefe"
Künefe favori tatlımdır... Hatta mevzusu her geçtiğinde şöyle ifade ederim. ?
Gel abi ısmarlıyım sana Sota yıda al gel ama Adem Helvacı abime tazminat parasından yollayacamKünefe favori tatlımdır... Hatta mevzusu her geçtiğinde şöyle ifade ederim. ?
Görüşlerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Böyle bir forumda, hayatın her alanı, rahatlıkla bulunmalı ve tartışılmalı. Tartışmayı beceremeyenler zaten eleniyor...Kendi görüşüm olacaksa anasayfada gözükmesin foruma üye olanlar sürekli en son atılan mesajın orada olduğunu okumasın
Olmaması konusunda imkan varsada olmasın forumun yaş ortalaması yüksek çoluk çocuk pek fazla yok he olmasının zararı varmı tabi ki yok ama fikri olup aklı olmayanlar yok en azından biz orta yaşlı kişilerde gün boyu zaten siyaset yapıyoruz çoğu ortamda bunu foruma taşımak bir taraftan olmak bence gereksiz mesela Adem beyin teknolojiye olan yaklaşımını cevaplarını seviyorum ama çukurla, fatih portakal ;reytingine girip ilke inkilap demokrasi diyince sevmiyorum bildiğimiz doğruları kendimize saklıyabiliriz Türküz zaten her ortamda oturduğumuzda kahvede işte evde misafirlikte ülke kurtarıyoruz tavsiye forumunda kurtarmayalım ülkeyi burada teknolojiyi kurtaralım bilinçlenelim soralım öğrenelim ben mesela Vestel tv için ss-iptv ottplayer haricinde sorunsuz birşey arıyorum ama malesef bulamıyorum Vestel binlerce tv satarken bu konuda neden birşeyler yapmaz bir konu oluşturup vestele mail atalım hep beraber sorunlarımız bunlar olsun istiyorum burada bu sorunlara kalp kırılmaz ama diğer sorunlarda işin sonu tatlı olmuyor gereksiz kalp kırılıyor velhasılı değmiyor Tavsiye forumu siyaset başlığı konusu içermesin.
Kendi görüşüm olacaksa anasayfada gözükmesin foruma üye olanlar sürekli en son atılan mesajın orada olduğunu okumasın
Olmaması konusunda imkan varsada olmasın forumun yaş ortalaması yüksek çoluk çocuk pek fazla yok he olmasının zararı varmı tabi ki yok ama fikri olup aklı olmayanlar yok en azından biz orta yaşlı kişilerde gün boyu zaten siyaset yapıyoruz çoğu ortamda bunu foruma taşımak bir taraftan olmak bence gereksiz mesela Adem beyin teknolojiye olan yaklaşımını cevaplarını seviyorum ama çukurla, fatih portakal ;reytingine girip ilke inkilap demokrasi diyince sevmiyorum bildiğimiz doğruları kendimize saklıyabiliriz Türküz zaten her ortamda oturduğumuzda kahvede işte evde misafirlikte ülke kurtarıyoruz tavsiye forumunda kurtarmayalım ülkeyi burada teknolojiyi kurtaralım bilinçlenelim soralım öğrenelim ben mesela Vestel tv için ss-iptv ottplayer haricinde sorunsuz birşey arıyorum ama malesef bulamıyorum Vestel binlerce tv satarken bu konuda neden birşeyler yapmaz bir konu oluşturup vestele mail atalım hep beraber sorunlarımız bunlar olsun istiyorum burada bu sorunlara kalp kırılmaz ama diğer sorunlarda işin sonu tatlı olmuyor gereksiz kalp kırılıyor velhasılı değmiyor Tavsiye forumu siyaset başlığı konusu içermesin.
Kendi görüşüm olacaksa anasayfada gözükmesin foruma üye olanlar sürekli en son atılan mesajın orada olduğunu okumasın
Şeytanın günahını almışız. ?Yazacaklarım, haram ama yasal para kazanma yolunun nasıl yapıldığıdır...
Kurumları ve isimleri yazmıyorum, ilgilenenler google'da akıllı biçimde arama ile detaylara ulaşabilir.
X belediyesi, şehrin iki noktasına, kamu yararına çalışan bir derneğin kullanımı için (çok da elzem olmayan) bebeği olan annelerin emzirme işini yapabilmesi adına iki adet kabin konulması için belirlenen yerleri 10 yıllığına ücretsiz olarak derneğe verir. Kabinlerin yapımı ve belirlenen yerlere montajı için Y şirketi ile anlaşılır.
Bu Y şirketi, kabinleri istenilen kalitede ve şekilde belirlenen yerlere montaj işini yaptırır... Haram para kazanma mevzusu da burada devreye girmeye başlar, Y şirketi öncelikle kabinlerin duvarlarına afiş asmak suretiyle reklam geliri elde etmeye başlar, sonrasında ise müsait olan yerlere Atm konulması için bankalarla anlaşarak her iki noktaya da ikişer bankamatik (atm) cihazı koydurur ve yıllık 8-10 milyon lira parayı alır. Olaydaki derneğe ise cüzi miktarda para vererek haram para kazanma tezgahını kurmuş olur.
X belediyesi Y şirketi ve kamu yararı güden şirket üçlüsü ile çok oturgaçlı götürgeç sistemi devreye alınmış olur.
Soran olursa da; dernek kamu yararına çalışıyor, Y şirketi hizmet alımını yerine getirmiş oluyor, belediye de hamd olsun müslümanların yönetiminde...
Araştırınca, her işlerinin kılıfına uygun haram yeme projesi olduğu gerçeği ayan beyan ortaya çıkıyor zaten...Şeytanın günahını almışız. ?
Bu videoyu gören şak şakçıların karşı argümanı ne olur merak etmiyor da değilim...Ağır şizofren.