Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,461
Evet arkadaşlar bu konuya kalıcı çözüm bulacağımı daha önce bolbol söylemiştim.
Yazılımcı bir arkadaşımızla yaptığımız istişare sonucu ortaya çok güzel bir eklenti çıktı.
Bu eklenti ne işimize yarayacak, bildiğiniz üzere daha önce düzenleme yetkisini süre olarak verebiliyorduk. Süre dolduktan sonra bizim (yönetim müdahalesi sonrası değişiklik yapılabiliyordu)
artık bunlara gerek yok. tüm mesajlarınızı dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. tabi belirli kurallar dahilinde.
Düzenleme: Günlük mesaj düzenleme limitleri arttırılmıştır.
Yeni Üye , Aktif Üye Günlük 3
Bronz ve Onaylı Üye Günlük 5
Diğer Tüm Gruplar Günlük 10
yaptığınız değişikler profilinizde herkes tarafından görülebilecek.
Kurumsal, TFC grupları kapsamın dışıdadır.
Dipnot : Yapılan tüm değişikler kayıt altında tutulacaktır. Zaruri hallerin doğması durumunda yönetim tarafından yaptığınız değişiklik geri alınabilir.
Yazılımcı bir arkadaşımızla yaptığımız istişare sonucu ortaya çok güzel bir eklenti çıktı.
Bu eklenti ne işimize yarayacak, bildiğiniz üzere daha önce düzenleme yetkisini süre olarak verebiliyorduk. Süre dolduktan sonra bizim (yönetim müdahalesi sonrası değişiklik yapılabiliyordu)
artık bunlara gerek yok. tüm mesajlarınızı dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. tabi belirli kurallar dahilinde.
Düzenleme: Günlük mesaj düzenleme limitleri arttırılmıştır.
Yeni Üye , Aktif Üye Günlük 3
Bronz ve Onaylı Üye Günlük 5
Diğer Tüm Gruplar Günlük 10
yaptığınız değişikler profilinizde herkes tarafından görülebilecek.
Kurumsal, TFC grupları kapsamın dışıdadır.
Dipnot : Yapılan tüm değişikler kayıt altında tutulacaktır. Zaruri hallerin doğması durumunda yönetim tarafından yaptığınız değişiklik geri alınabilir.
Son düzenleme: