İlginize teşekkür ederiz Sn. The_SreTSitenizi inceledim, gördüğüm kadarıyla tv box satışlarınızda var. Ancak lisanssız cihazlara ağırlık verilmiş gibi, popüler lisanslı cihazları getirirseniz çeşit açısından güzel olur diye düşünüyorum. Homatics gibi Hako Pro gibi ürünler mesela
Teşekkürler Sn. osmankeForumumuza hoşgeldiniz Merter Elektronik benimki biraz geç oldu ama yinede sizleri burada gördüğümüz için memnunuz işlerinizde başarılar allah kolaylık versin hayırlı işler bol kazançlarınız olsun inşallah.
Esas işleri Tv-box Değil sonradan parça parça eklenen ürünler .Sitenizi inceledim, gördüğüm kadarıyla tv box satışlarınızda var. Ancak lisanssız cihazlara ağırlık verilmiş gibi, popüler lisanslı cihazları getirirseniz çeşit açısından güzel olur diye düşünüyorum. Homatics gibi Hako Pro gibi ürünler mesela
Sn. Müşteki ,Merhabalar gününüz huzurlu olsun. Merter Elektronik Destek Merter Elektronik
Bir arkadaşımın 49uk7550 bu TV'sinin ekranı kırılmış. Değişim ve işçilik ücreti için bir fiyat teklifi iletebilir misiniz?