Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
Bir süredir görüşüp karşılıklı fikir alışverişinde bulduğum Merter Elektronik firması nihayet Panel onarım merkezini açtılar, kendilerine hayırlı olsun.
Forum üyelerimizin kırılan, arızalanan panellerinin onarım sürecinde yaşadıkları olumsuzluklara hep beraber şahit olmuştuk.
Bu sorunları nasıl minimize edebileceğimiz konusunda Merter Elektronikle gerekli istişareler yaptık.
Şuan için İstanbul ve çevresinde hizmet verilecek olup Panel onarım hizmetinin yanında yedek parça satışı da yapılacaktır.
Bu kapsamda Tavsiye Forumu ve Merter Elektronik arasında Sponsorluk anlaşması yapılmıştır.
Önümüzdeki günlerde diğer ürün grupları için tanıtım, inceleme çalışmalar yapılacak olup Tavsiye Forumu üyelerine indirim kuponları tanımlacaktır.
Herkese hayırlı olması dileğiyle.
Forum üyelerimizin kırılan, arızalanan panellerinin onarım sürecinde yaşadıkları olumsuzluklara hep beraber şahit olmuştuk.
LG 75UH855 evde tadilat sonrası ekranda arıza
Merhaba değerli katılımcılar, Evde bazı tamirat tadilat boya badana işleri sonrası TV yi yerine koydum açtığımda böyle bir manzarayla karşılaştım. TV yi gözüm gibi korumuştum bir darbe vs aldığını görmedim taşıma işini de odadan odaya özenli şekilde yaptık. Bu panel kırık mı sizce sorun ne...
tavsiyeforumu.com
Bu sorunları nasıl minimize edebileceğimiz konusunda Merter Elektronikle gerekli istişareler yaptık.
Şuan için İstanbul ve çevresinde hizmet verilecek olup Panel onarım hizmetinin yanında yedek parça satışı da yapılacaktır.
Bu kapsamda Tavsiye Forumu ve Merter Elektronik arasında Sponsorluk anlaşması yapılmıştır.
Önümüzdeki günlerde diğer ürün grupları için tanıtım, inceleme çalışmalar yapılacak olup Tavsiye Forumu üyelerine indirim kuponları tanımlacaktır.
Herkese hayırlı olması dileğiyle.