Su anda 11 daire var.Geçtiğimiz yaz binamıza merkezi anten kurulumu yaptırıp dağıtım yapmayı düşündük.
27 daire her daireye 2 hat şeklinde.
dağıtıcı cihazlardan çok fazla sikayet olduğunu geri bildirimi aldık.
Bu sebeple biraz geriye çekildik
uzun süredir faal şekilde kullanan sorun yaşamayan cihazları tespit etmeye çalışıyoruz.
ayni marka model santral alıp köprüleSu anda 11 daire var.
16 li next santral var.hepsi dolu sayılır herhangi bir sıkıntı yok ama her daireye 3 adet düşünülüyor,kaldırır mi sıkıntı olur mu bilemedim
Her daire için 3 çıkış almanız gerekmiyor mu?Su anda 11 daire var.
16 li next santral var.hepsi dolu sayılır herhangi bir sıkıntı yok ama her daireye 3 adet düşünülüyor,kaldırır mi sıkıntı olur mu bilemedim
Bir uydu girişi olmuş dairelere.Her daire için 3 çıkış almanız gerekmiyor mu?
Öbür türlü dairedeki tvlerin hepsi aynı polarizasyondaki yayını verir sadece?
Tek uydu girişinden 3 ayrı uydu alıcısı çalışmaz.Bir uydu girişi olmuş dairelere.
Karasal olanları da santralden ayrı çekilecek,sıkıntı olacağını sanmıyorum
Hepsi ayrı kablo olarak,merkezi santralden inecek.diger prizleri sadece karasal kabloya bağlamışlar.karasal kullanan yokTek uydu girişinden 3 ayrı uydu alıcısı çalışmaz.
Çalışır da farklı kanallar da çalışamaz.
Karasal derken? Karasal kullanan var mı?
40 daire kullanıyoruz her eve 2 hat gidiyor hiç sorun yok en dandik malzeme ile yapılmış oldugu halde sanırım kaliteden önce işcilik işinin ehli biri lazımGeçtiğimiz yaz binamıza merkezi anten kurulumu yaptırıp dağıtım yapmayı düşündük.
27 daire her daireye 2 hat şeklinde.
dağıtıcı cihazlardan çok fazla sikayet olduğunu geri bildirimi aldık.
Bu sebeple biraz geriye çekildik
uzun süredir faal şekilde kullanan sorun yaşamayan cihazları tespit etmeye çalışıyoruz.
Marka olarak ne tavsiye edersiniz??Hocam 10/48 multisivic kullanın
Hocam işçilik işin basit kısmı bence.40 daire kullanıyoruz her eve 2 hat gidiyor hiç sorun yok en dandik malzeme ile yapılmış oldugu halde sanırım kaliteden önce işcilik işinin ehli biri lazım
Kablonun kalınlıgı yeni dogmuş bebek parmagı gibi incecik ilk defa burada gördüm en ince kabloyu döşemişlerHocam işçilik işin basit kısmı bence.
Kablo bu işin kilit noktası.
Kalitesiz kablonun işçiliği de sıkıntı, performansı da sıkıntı.
Sinyal gücü ve kalite düşük oluyor ucuz kabloda.
Özellikle kötü havalarda sonucu epey etkiliyor.
Bir de metraj arttıkça iş iyice zorlaşıyor.
Bi ara uyducu geldi çanak ayarı için o dedi en dandik cihaz bu piyasada kalmadı dedi pek anlamıyorum amaHocam işçilik işin basit kısmı bence.
Kablo bu işin kilit noktası.
Kalitesiz kablonun işçiliği de sıkıntı, performansı da sıkıntı.
Sinyal gücü ve kalite düşük oluyor ucuz kabloda.
Özellikle kötü havalarda sonucu epey etkiliyor.
Bir de metraj arttıkça iş iyice zorlaşıyor.