Merhabalar

KOSOVALI Çevrimdışı

KOSOVALI

Aktif Üye
11 Ocak 2018
119
Ado' Alıntı:
KOSOVALI' Alıntı:
Herkese hayırlı geceler. DH den arkadaşım Helen Mirren davet etti foruma. Orada ki nickim qui gon jinn di yazması çok zor olduğu için bu nicki uygun gördüm. :)
Adem abi falanda buradaymış artık bi çayını içeriz abi uzun zaman oldu  :evillol: Forumda hayırlı olsun bu arada hep beraber nice tavsiyelere :)

Vay gidi bir zamanlarin cinconcini ::kıskıs:

Hoşgeldin Fatih'im seni hem ozledik, hem yad ettik. Şimdi ise aramizda oldugunu bilmek sevindirdi inan. 

Tamam ilk caylar benden ama devami gelirmi bilemem bak :kop:

4k tvye 1 yıl bedava çaycılık yapmaya hazırım abi. Kahvede yaparım extradan :seytan:

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
KOSOVALI' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Hoşgeldin Fatih'im seni hem ozledik, hem yad ettik. Şimdi ise aramizda oldugunu bilmek sevindirdi inan. 

4k tvye 1 yıl bedava çaycılık yapmaya hazırım abi. Kahvede yaparım extradan :seytan:

:)eh:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
KOSOVALI' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Ben 1,5 yıl yaparım, adresi ver sen :kıskıs:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
KOSOVALI' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Fatih DH de ne ise burada da aynı

Karabatak kuşu gibi :kıskıs:

karabatak kuşu gibi ne demek anlamadım şimdi ama denizde iyi dalar yüzerim doğrudur :lol: ayrıca karabatsak hiç fena olmaz. :sırıtma2:

Karabatak kuşu denize bir dalar, bir daha kim bilir ne zaman ve kim bilir nereden çıkar belli olmaz :kıskıs:

Sen de onun gibisin :kop:

Geri
Üst Alt