Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 11 Ocak 2018 #3 simgeee' Alıntı: merhaba :şşş: Genişletmek için tıkla ... :yuh: Ben yeni gördüm konuyu : Hoşgeldiniz. :
simgeee' Alıntı: merhaba :şşş: Genişletmek için tıkla ... :yuh: Ben yeni gördüm konuyu : Hoşgeldiniz. :
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,762 11 Ocak 2018 #4 Ado' Alıntı: simgeee' Alıntı: merhaba :şşş: Genişletmek için tıkla ... :yuh: Ben yeni gördüm konuyu : Hoşgeldiniz. : Genişletmek için tıkla ... Başkan,Ehtıyarlıyorsun Bak , Birde Üstüne Göbek Hiç Olmadı :hayır:
Ado' Alıntı: simgeee' Alıntı: merhaba :şşş: Genişletmek için tıkla ... :yuh: Ben yeni gördüm konuyu : Hoşgeldiniz. : Genişletmek için tıkla ... Başkan,Ehtıyarlıyorsun Bak , Birde Üstüne Göbek Hiç Olmadı :hayır:
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 11 Ocak 2018 #5 Sota' Alıntı: Ado' Alıntı: simgeee' Alıntı: merhaba :şşş: Genişletmek için tıkla ... :yuh: Ben yeni gördüm konuyu : Hoşgeldiniz. : Genişletmek için tıkla ... Başkan,Ehtıyarlıyorsun Bak , Birde Üstüne Göbek Hiç Olmadı :hayır: Genişletmek için tıkla ... Ne diyeyim ki ''Haklısın'' dan başka :kıskıs:
Sota' Alıntı: Ado' Alıntı: simgeee' Alıntı: merhaba :şşş: Genişletmek için tıkla ... :yuh: Ben yeni gördüm konuyu : Hoşgeldiniz. : Genişletmek için tıkla ... Başkan,Ehtıyarlıyorsun Bak , Birde Üstüne Göbek Hiç Olmadı :hayır: Genişletmek için tıkla ... Ne diyeyim ki ''Haklısın'' dan başka :kıskıs: