İkinizede teşekkür ediyorum ,sağlık çooook önemli ,ama arada "kadın" lafı dinlemek gerekiyor mutlaka ,hanım gülüyor yanımda,bu arada hanım doktora " bir iğne yapın da yatsın uyusun,yoksa kalkar gezer,laf dinlemiyor" dedi iyimi 

Teşekkür ederim, inan köyde yorulmuyorum ,tam tersine büyük zevk alıyorum ama doktorun dediğinie göre 2 kez güneş beni mahvetmiş hatta "dua edin,beyin kanaması geçirmemişsiniz" dedi ,tabii bu arada şakayla karşık habire fırçayı da attı çaktırmadanGeçmiş olsun @teraspy hocam .. değerli paylaşımlarınizi özledik... köy işleri keyiflidir ama yormuş belli ?

Teşekkür ederim sevgili hosbuldukhosbulduk' Alıntı:Gecmis olsun ,yoklugunuz hissediliyor..

Geçmiş olsun emmi.![]()
![]()
Ucuz yırtmışım ,Dr,"verilmiş sadakan varmış" demişti, bende köyde bir tvnin led barlarını yapmaya karar verdim ,bu arada watsapta hanımın yazdığını belirteyim,ben söylüyordum o yazıyordu ,haberiniz olsunemmi kefeni yırttın yine hadi geçmiş olsun.![]()

İyi yapmışsın,genelde böyle "toplu yemekler" nedeniyle zehirlenenleri okuyoruz çoğu zaman ,nemelazımBen toplu mevlüt yemeğini iptal ettirdim ?
Teşekkür ederim ,çok güzeldi ,gidince "burada cocaine yok" dediler ,şaşırdımGecmis olsun usta nasildi oburtarafta havalar![]()
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun..