Sevgili akrep2018 ,sen neresinde bulunuyordun ,sormuşmuydum acabaSn.Ömer bey ben de bir İzmir'li hemşehrin olarak foruma hoş geldiniz diyorum.
Hoşgeldin aramıza sevgili hemşehrim ömer
Bu arada İzmirin neresindesin acaba ,iş yerinin adını ve yerini ver bakayım,çay içmeye geleyim. <--- dedim ama,bakma sen başımı kaşıyacak vaktim yok
Sevgili akrep2018 ,sen neresinde bulunuyordun ,sormuşmuydum acaba
tasarım harikası 47pf9090 sizin zamanınız da mı üretildi ?Çok memnunum şuan bile o tasarımda tv yok bana göre.Krom çerçeve , aydınlatmalı logo, çerçevesiz tasarım ,dahili subwoofer her şeyi ile hala on numara tv.Ben High-End (Televizyon Üretim) Fabrika'nın Arge Numune bölümünde görev aldım. Daha gün yüzüne çıkmamış tv'ler, yurtdışı ürünleri, fuar ve toplantı ürünleri, arge örnekleri hazırlıyorduk. Daha öncede belirtmiştim aslında 28" ilk ürünler masamda toplanmıştır diyebilirim. Csot'un ilk gönderilen panellerinin yeşilleri berbattı. Ama Lg'de piyasaya o dönem çıkaracaktı. Hemen piyasaya sürülmesi gerekiyordu ne heyecanlı bir dönemdi unutamam. Tekrar yeni paneller geldi. Yeniden arge testleri derken banta ilk ürünleri vermiştik.
keşke sürülseymiş.Özgün model lg den mi kopya edilmişti yoksa tamamen vestel arge ürünümüydü ?Aynen 47" ve 55" seriler çok güzel modellerdi. Biz onu altın sarısını da üretmiştik. Piyasaya sürülmedi ama üst düzey kişilerin (Ahmet Bey gibi) evlerine gönderiliyordu.
şuan tüm üretimlerdeki paneller Vestel tarafından mı birleştiriliyor ?Açık konuşayım vestelin kendi toplama panelleri lg ve diğer birçok marka panelden daha başarılı geliyor bana.Hangi lg panelli vestel görsem muhakkak ışık sızması ve ghosting sorunu var.Tamamen özgün mü bilemem ama paneller LG'den hazır geliyordu o modellerin. O zamanlar bms panel üretim 1 bantta yeni yeni başlıyordu. İşte o dönemler milattır aslında. Hazır panellerle eliniz kolunuz bağlı kalıyor. Ne gönderiliyorsa o. Daha ince modeller üretemiyorsunuz.