Altına imzamı attımOnun dışında Menü'yü açıp 4725 tuşlayın, diagnostic kısmından kumanda tuşlarınızı tek tek kontrol edin derim.
hocam yarın fotosunu çekiyim , hatta 3 sn basılı tutunca 0 tuşuna bu bildirim çokıyor. Diğer bildirimi de yakalamaaya çalışırım
![]()
Tv altındaki cihazla alakası yoktur sanırım ,hdmi CEC olayı yanihocam yarın fotosunu çekiyim , hatta 3 sn basılı tutunca 0 tuşuna bu bildirim çokıyor. Diğer bildirimi de yakalamaaya çalışırım
![]()
Tv altındaki cihazla alakası yoktur sanırım ,hdmi CEC olayı yani![]()
Bilmiyorum ama alttaki cihazı görünce aklıma geldiKumanda ile uyumsuz yazılım atılmış olabilir mi? Tüketici kendisi forumdan başka bir yazılım yükledi desek? Öyle bir ihtimal mevcut mudur sence emmi?![]()
![]()
gece gece yakaladım uyarıyıKumanda ile uyumsuz yazılım atılmış olabilir mi? Tüketici kendisi forumdan başka bir yazılım yükledi desek? Öyle bir ihtimal mevcut mudur sence emmi?![]()
![]()
Haklımı çıkıyorum yoksagece gece yakaladım uyarıyı
![]()
gece gece yakaladım uyarıyı
![]()
kaynak ayarlarından bağlı olduğu hdmi1 i düzenliden gelişmişe çevirdim düzeldiCEC etkin, CEC'i devre dışı bırakın. Menü > Ayarlar kısmına bakın. HDMI CEC işlevi bu.
Oh ,hadi senin adına sevindim ,kafana takacaktın yoksa (ben takarım dakaynak ayarlarından bağlı olduğu hdmi1 i düzenliden gelişmişe çevirdim düzeldi